Setari Cookie-uri

Samsung Electronics Romania lanseaza Galaxy K zoom, smartphone-ul cu camera foto performanta

Galaxy K zoom imbina perfect functiile unui aparat foto avansat cu tehnologia disponibila pentru un smartphone de top

comunicat de presa:

Samsung Electronics Romania anunta disponibilitatea pe plan local a noului smartphone cu camera foto avansata, Samsung Galaxy K zoom, care dispune atat de functiile performante ale unui aparat de fotografiat, cat si de aplicatiile celui mai nou model Samsung Galaxy de pe piata. Noul dispozitiv poate surprinde cu usurinta imagini de calitate superioara, dispunand de o optica foarte buna, dar si de un design premium. Galaxy K zoom va fi disponibil incepand cu mijlocul lunii iunie la toti partenerii comerciali.

Samsung Galaxy K zoom este un produs de top din gama de solutii mobile Samsung ce pastreaza angajamentul pe care compania il face fata de utilizatorii sai: functii avansate, ce se potrivesc perfect nevoilor utilizatorilor nostri”, a declarat Laurentiu Faur, Key Account Manager Open Market in cadrul Samsung Electronics Romania. „Noul smartphone Galaxy K zoom este dispozitivul ideal pentru utilizatorii ce se afla tot timpul in miscare: acestia pot foarte usor sa surprinda momentele frumoase din viata lor si sa se bucure de acestea alaturi de cei dragi, bucurandu-se astfel de conectivitatea si solutiile oferite de seria Galaxy, in cadrul unei experiente unice.

Citește și:

Datorita camerei foto specializate cu care este echipat, Samsung Galaxy K zoom este un smartphone ce beneficiaza de optica avansata. Astfel,utilizatorii vor beneficia de calitatile si performanta unui aparat de fotografiat si vor putea surprinde toate clipele frumoase la o claritate foarte buna. Galaxy K zoom are un zoom optic de 10x si un design subtire si elegant. Printre caracteristicile speciale ale dispozitivului se numara senzorul BSI CMOS de 20,7 megapixeli pentru imagini extrem de clare si detaliate, stabilizarea optica a imaginii (OIS), posibilitatea de a capta imagini si filme Full HD in culori puternice si luminoase, precum si blitul Xenon care ofera o lumina mai stralucitoare decat LED-urile, pentru a imbunatati calitatea imaginii.

Pe langa functiile corespunzatoare unui smartphone Samsung Galaxy, K zoom dispune si de caracteristicile avansate ale unui aparat foto: separare Auto Exposure / Auto Focus pentru un echilibru cat mai fin al luminii si claritatii, modul Pro Suggest de ultima generatie, care ofera 10 filtre optimizate, Selfie Alarm– pentru iubitorii de „selfies”. Toate aceste caracteristici sunt foarte usor de folosit, permitandu-le utilizatorilor sa realizeze fotografii si videoclipuri de cea mai buna calitate, indiferent de situatie.

Citește și:

Deoarece dispune de un design elegant si extrem de portabil, Galaxy K zoom este usor de manevrat si foarte util in orice situatie. In acelasi timp, dispozitivul este echipat cu toate functiile pe care utilizatorii le urmaresc la un smartphone Galaxy de top, cum ar fi Ultra Power Saving Mode (pentru a controla consumul de energie al dispozitivului), S Health Lite (pentru antrenamente de fitness personalizate) si aplicatia Studio care permite utilizatorilor sa editeze continutul foto si video.

Vizionare placuta


Kudika
30 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.