Setari Cookie-uri

Fragments of a Painted Life SS 2014 - Diorama Concept

Fragments of a Painted Life, linia de accesorii si obiecte home&deco lansata de Diorama Concept anul trecut, se extinde cu o colectie de rochii cu imprimeuri artistice.

Comunicat de presa

Colectia capsula pentru vara 2014 contine 3 modele de rochii (The Summer Dress, The T-Shirt Dress, The Poncho Dress) care pastreaza ca element definitoriu printurile digitale Happy Zebra, Wild Dream, Midnight Blossom, Rhino in Prague si Butterfly Effect. In completarea liniei vestimentare, Diorama Concept vine cu o surpriza pentru iubitoarele accesoriilor multifunctionale: esarfa oversized Butterfly Effect.

Rochiile au fost gândite sa avantajeze corpul oricarei femei, prin jocul si asezarea desenelor create de artistul vizual Anca Ignatescu pe materialul lor. Iar esarfa Butterfly Efect poate fi folosita creativ in diferite moduri: ca rochie de plaja, sarong sau sal.

Anca Ignatescu dezvaluie povestea imprimeurilor artistice in jurul carora au fost create piesele Diorama Concept: "Am citit, copil fiind, o poveste despre o zebra care isi pierduse dungile. Vazandu-se fara dungi, Zebra a simtit cum isi pierde identitatea. Cautand sa-si recastige dungile se redescopera pe sine. E o poveste care te invata sa-ti urmezi visele, sa fii mereu in transformare. Zebra mea e zebra fericita care a gasit mai mult decât dungile pierdute".

Citește și:

Piesele din colectia Fragments of a Painted Life pot fi comandate din magazinul online www.dioramaconcept.com.

Vizionare placuta


Kudika
2 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.