Setari Cookie-uri

Samsung imbina stilul si tehnologia pentru a oferi ingrijire de top tinutelor tale

Moda se schimba de la un sezon la altul, iar tehnologia avanseaza cu un ritm rapid, insa exista piese care devin si raman "must-have". Pentru ca aceste piese vestimentare "statement", pe care le pretuiesti, sa aiba parte de o ingrijire premium, Samsung a creat masina de spalat Crystal Blue, astfel incat garderoba ta sa arate impecabil.

Comunicat de presa

Masina de spalat Crystal Blue, care imbina designul revolutionar si o tehnologie avansata de intretinere a celor mai pretentioase tesaturi, a fost partenerul creatiilor speciale ale designerilor romani de top in cadrul evenimentul aniversar Molecule F. Printre acestia se numara si Stephan Pelger, unul dintre numele cele mai apreciate in design-ul romanesc, care a prezentat intr-un mod spectaculos noua masina de spalat Samsung Crystal Blue in cadrul evenimentului aniversar Molecule F, un concept menit sa adune la un loc designerii romani de top care au demonstrat in timp calitatea creatiilor lor.

"Masina de spalat Samsung Crystal Blue are un design elegant si simplu, fiind o adevarata piesa de rezistenta care, in acelasi timp, ne protejeaza prin tehnologia sa avansata hainele noastre cele mai pretioase. Valoarea unei creatii este data de designerul care a semnat-o, de cel care o poarta si ofera un touch personal prin stilul sau, dar si prin felul in care aceasta este ingrijita pentru ca tesatura sa isi pastreze calitatea si culoarea. Tocmai de aceea, masina de spalat joaca un rol important pentru ca hainele noastre si implicit noi sa aratam impecabil. De aceea, recomand cu mare incredere masina Samsung Crystal Blue, pentru ca stiu ca va fi acel prieten de incredere atunci cand ai nevoie iar stilul tau vestimentar va fi pe maini sigure", a declarat designerul Stephan Pelger.

Citește și:

Designer-ul Stephan Pelger este imaginea noii masini de spalat Samsung Crystal Blue in Romania. Astfel, pe parcursul unei promotii ce are loc in perioada 06.06-07.08.2014 in magazinele partenerilor Samsung, cei care vor achizitiona o masina se spalat Crystal Blue, vor primi un set de creatii Stephan Pelger si vor beneficia de consultanta vestimentara oferita de acesta.

"Samsung Crystal Blue reprezinta un nou concept lansat de Samsung pe piata electrocasnicelor, inspirandu-se din ceea ce conteaza pentru utilizatori. Am observat in ultima perioada ca utilizatorii isi doresc produse care sa le ofere mai mult confort in activitatile zilnice, sa aiba un design simplu si elegant, usor de integrat in locuintele lor. Interesul pe care acestia il acorda aspectului caselor demonstreaza faptul ca isi doresc sa fie in pas cu ultimele tendinte in moda nu doar cand vine vorba de stilul vestimentar, ci isi doresc ca electrocasnicele sa se integreze perfect alaturi de alte aparate de uz casnic sau piese de mobilie," a declarat Bogdan Mares, Product Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Citește și:

Tehnologie premium pentru ingrijirea delicata a hainelor si design elegant

Masina de spalat Crystal Blue aduce tehnologia revolutionara EcobubbleTM, care ofera o ingrijire pentru cele mai pretentioase piese vestimentare. Aceasta tehnologie foloseste un generator de bule care ajuta la dizolvarea mult mai rapida a detergentului si la formarea unei cantitati mari de spuma care patrunde mai usor in tesatura. In acelasi timp procesul de spalare se bazeaza pe apa mult mai rece decat in mod conventional, aceasta protejand mult mai bine tesaturile si pastrand aspectul hainelor timp indelungat. De asemenea, tehnologia EcobubbleTM este mult mai prietenoasa cu mediul, economisind energie.

Samsung Crystal Blue este o masina de spalat cu un design simplu si intuitiv, care ofera o eleganta aparte oricarei incaperi. Design-ul minimalist este oferit de suprafata neteda si de curbele naturale care au inlocuit liniile inutile, dar si de finisajul translucid de cristal albastru al usii. De asemenea, aspectul simplu si elegant este conferit si de ecranul intuitiv color de 5 inci, complet tactil, ce poate fi accesat mult mai simplu de utilizatori.

Citește și:

Mai multa libertate pentru tine datorita tehnologiilor de top

Stilul de viata tot mai agitat si timpul tot mai pretios sunt cele care de multe ori ne afecteaza activitatile zilnice. Este foarte important sa putem controla anumite activitati, astfel incat sa fim mereu pregatiti sa tinem pasul cu ritmul zilnic. De aceea, noua masina de spalat Samsung Crystal Blue a dezvoltat un mod inteligent prin care utilizatorii pot controla si monitoriza de oriunde s-ar afla masina de spalat, prin intermediul functiei Smart Control, folosind o aplicatie de pe smartphone (este necesara o conexiune de tip wi-fi, iar aplicatia este disponibila pe dispozitive Android si iOS).

Printre inovatiile aduse de Crystal Blue pentru a le oferi utilizatorilor o experienta de top, este si functia Auto Optimal Wash, care foloseste 4 tehnologii cu senzori ce aduna informatii despre incarcatura masinii si in functie de acestea decide automat ciclul optim de spalare, completat de functia Auto Dispense care dozeaza in mod automat cantitatea ideala de detergent si balsam.

Citește și:

De asemenea, pentru a le oferi utilizatorilor un mod simplu si intuitiv de folosire a masinii de spalat, Crystal Blue dispune de sase cicluri de specialitate pre-setate: Gardening, Cooking&Dining, Hygene Care, Active Sports, Active Kids si Working & Everyday, pentru ca utilizatorii sa poata selecta mult mai rapid si simplu ciclul de spalare potrivit pentru hainele lor. De asemenea, functiile menite sa le ofere utilizatorilor mai mult confort sunt completate de de functii de top precum Most Used sau Favorite, care memoreaza optiunile cel mai des folosite si le permite sa isi personalizeze ciclurile de spalare.

Astfel, noua masina de spalat Samsung Crystal Blue imbina perfect designul premium cu functiile inovatoare menite sa ofere rezultate la inaltime, reprezinta un nou capitol in materie de design pe segmentul electrocasnicelor, complimentand prin eleganta ei design-ul oricarei locuinte.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    6 Iunie 2014
    Echipa Kudika

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.