Setari Cookie-uri

Stejarii Country Club a celebrat inaugurarea oficiala a complexului si deschiderea facilitatilor exterioare

Stejarii Country Club a celebrat sambata, 14 iunie, inaugurarea oficiala a complexului, ocazie cu care au fost prezentate publicului facilitatile exterioare. Primul country club din Romania, desfasurat pe o suprafata de peste 51.000 mp, reuneste o gama variata de facilitati in aer liber care vin in completarea serviciilor deja disponibile membrilor.

Camelia Potec, Presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern a declarat: “Aveti la dispozitie o piscina de dimensiuni olimpice, asemenea arenelor care gazduiesc din patru in patru ani cele mai importante intreceri de natatie, Jocurile Olimpice. In urma cu cativa ani, nu aveam la dispozitie foarte multe bazine de inot. In prezent, exista mai multe optiuni in acest sens, insa, nu toate bazinele sunt de dimensiuni olimpice. Stejarii Country Club dispune de toate facilitatile, la standarde internationale.”

Evenimentul de gala a reunit atat membri ai clubului, cat si reprezentanti exponentiali din diverse domenii precum Andrei Pavel, Camelia Potec, Sorana Cirstea, Andreea Raducan, Sandra Izbasa, Adelina si Cristi Chivu, Camelia Sucu, Roxana Ciuhulescu, Dana si Bogdan Enoiu, Corina Barladeanu.

Citește și:

Facilitatile exterioare ale complexului au fost prezentate prin intermediul unor momente artistice deosebite: inot sincron realizat de echipa Academiei Nationale de Sport din Bulgaria si un moment de vals sustinut de sase perechi ce apartin Academiei de Dans Mihai Petre, prezentand astfel zona dedicata golfului si acoperisul clubului.

A fost o onoare pentru noi sa fim implicate intr-un proiect special, unic in regiune - inaugurarea oficiala a complexului Stejarii Country Club. Piscina olimpica a fost prezentata intr-o maniera deosebita, originala, realizand, astfel, un moment memorabil pentru invitati”, a declarat Julia Chuburova, Antrenor in cadrul Academiei Nationale de Sport din Bulgaria.

Artistul plastic Mirela Traistaru a realizat cu ocazia acestui eveniment un tablou ce ilustreaza cadrul natural deosebit in care este situat complexul Stejarii Country Club, alaturi de principalele activitati in aer liber disponibile membrilor. Inaugurarea oficiala a acestor facilitati a fost marcata prin momentul in care modelele umane integrate in peisajul Mirelei Traistaru au prins viata, impresionandu-i astfel, pe invitati. Ulterior, pictura a fost daruita complexului Stejarii Country Club.

Citește și:

Seara s-a incheiat cu reprezentatia lui Bogdan Olteanu, finalist in cadrul emisiunii Romanii au talent, ce a dezvaluit in mod uimitor sigla Stejarii Country Club printr-o pictura cu glitter.

Una din principalele atractii din cadrul clubului este si zona dedicata practicarii golfului, care se adreseaza atat incepatorilor, cat si profesionistilor. Aceasta facilitate, alaturi de zonele de platform tennis si spa, asigura acces si persoanelor care nu se numara printre membri.

Driving range-ul de golf se intinde pe o suprafata de 19.000 mp si dispune de 20 de standuri pentru exersarea loviturii lungi pe o distanta de 220 metri, 8 standuri pentru lovitura scurta, precum si de zone de „chipping” (arie cu obstacole) si „putting green”. Scoala de golf din cadrul Stejarii Country Club pune la dispozitie cursuri de grup si lectii private pentru jucatori de toate varstele, fiind atent indrumati de instructori internationali.

Citește și:

Printre celelalte facilitati exterioare ale clubului, se numara piscina olimpica cu sistem de incalzire, inconjurata de pavilioane private unde exista posibilitatea de a rezerva tratamente oferite de Shiseido Spa, cele doua terenuri de tenis acoperite cu zgura Conipur Pro Clay, special dezvoltata pentru jocul de inalta performanta, peretele de escaladare ce prezinta zone cu inclinatii diferite, pista de alergare dezvoltata pe o distanta de aproximativ 600 de metri, si doua terenuri de platform tennis, primele de acest tip din Bucuresti. In apropierea piscinei, este amenajata terasa Al Fresco, ce asigura specialitati culinare rafinate.

Pentru mai multe informatii despre Stejarii Country Club, va invitam sa accesati site-ul www.stejariicountryclub.ro si pagina de Facebook a complexului.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.