Setari Cookie-uri

Se lanseaza DC Catalyst

DC Catalyst, companie de training antreprenorial si executive coaching specializata in PCM, se lanseaza la initiativa unui psiholog roman certificat in domeniu, Daniela Ciobotar.

Comunicat de presa

Compania ofera, pe langa training-uri specifice de Process Communication Model (PCM), si executive coaching, training-uri de parenting, cursuri de asertivitate si tabere de motivare, precum si consiliere individuala si de cuplu.

"Dupa 10 ani in care am investit aproximativ 30.000 de euro in cursuri si certificari profesionale, am considerat ca a venit timpul sa imi pun cunostintele la dispozitia altora, intr-un cadru organizat. Astfel a aparut DC Catalyst - facilitator de autocunoastere, care ii pune in valoare pe ceilalti si care maximizeaza calitatile unei personalitati umane, a unui grup sau a unei organizatii, in egala masura.", a declarat Daniela Ciobotar, trainer, coach, catalyst si fondator DC Catalyst.

Compania isi propune sa atinga un numar de 200 de clienti in primul an de la lansare, majoritatea pentru training-ul PCM. Costul unui astfel de training este de 390 euro + TVA, pret care include profilul detaliat de personalitate, cu recomandari specifice fiecarui tip de personalitate, dar si cursul in sine. Pentru grupuri si echipe din companii se ofera pachete personalizate, bonusuri si alte beneficii in functie de nevoi.

Citește și:

Process Communication Model (PCM) este un instrument de comunicare folosit de NASA pentru selectarea si training-ul astronautilor, pentru a evalua compatibilitatea dintre acestia si pentru a anticipa felul in care ei reactioneaza in situatii de stres. PCM ofera un grad mare de predictibilitate in comportamente, ajutand oamenii sa isi inteleaga semenii si sa citeasca dincolo de cuvintele lor. Daniela Ciobotar este unul dintre putinii traineri PCM din Romania care are ca formatie de baza psihologia.

Participantii la acest training sunt oameni din diverse domenii, cu o varsta cuprinsa intre 21 - 50 de ani, interesati de dezvoltarea lor personala si profesionala. "Datorita mediului de business, observam ca barbatii sunt cei care acceseaza cel mai des training-ul PCM", completeaza Daniela Ciobotar.

"PCM este tot mai apreciat de catre romani, Romania numarandu-se printre cele mai active din Europa in ceea ce priveste nivelul de accesare al acestor cursuri. Pana in prezent, din Romania s-au comandat aproximativ 1.000 de profiluri de personalitate, iar feedback-urile au fost mereu pozitive. PCM este supranumit pastila de "natura umana"; intr-un training de doua zile se poate acumula o experienta comparabila cu cea dobandita in ani de lucru cu oamenii.", sustine John Parr, Master Trainer PCM si autor al unor carti de specialitate in domeniu.

Citește și:

Cu o experienta de peste 25 de ani ca trainer, coach si consultant de management, John Parr este unul dintre cei mai apreciati profesionisti in domeniu, la nivel european. Acesta a fost prezent la Bucuresti cu ocazia lansarii DC Catalyst.

Sursa foto interior: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.