Setari Cookie-uri

Vali Butnaru si Adi Nartea, gazdele RALLY SQUASH PARTY

Eveniment special pentru pasionatii de squash

Vali Butnaru si Adi Nartea, doi pasionati de aventura si sport si practicanti de squash, va asteapta sambata, 28 iunie, la AEROSQUASH CLUB BANEASA, unde va avea loc evenimentul Rally Squash Party.
Cei doi oameni de televiziune ii astepta pe toti pasionatii de squash sa-si demonstreze maestria in manuirea rachetei.

Competitia propriu-zisa de squash va incepe la ora 09:00, cand se va juca o prima runda. Pierzatorii din prima runda vor cobori in alt tabel si vor juca mai departe intre ei. Organizatorii au optat pentru un astfel de sistem pentru a avea doua randuri de castigatori.

Evenimentul va avea si o tombola unde pasionatii sportului vor avea ocazia sa castige rachete de squash, mingi cu autograful vedetelor preferate, articole sportive, ore gratuite de squash cu si fara antrenor , etc.

"De abia astept sa prezint din nou cu Vali, dupa 5 ani. Vreau sa stiu daca e in stare, la nunta mea va avea un speach important", a declarat Adi Nartea.

Citește și:

Valentin Butnaru a adaugat: "Inca nu am pregatit speach-ul pentru nunta, dar mirele sa stea linistit ca vom face o echipa de zile mari. Ii asteptam pe toti sambata, sa facem miscare impreuna".

Vizionare placuta


Kudika
27 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.