Setari Cookie-uri

Exprima-ti stilul cu noua serie de talismane Alfabet si Simbol de la PANDORA

Noua Serie de talismane Alfabet si Simbol de la PANDORA ofera combinatii personalizate care iti ofera posibilitatea de a forma nume importante pentru tine si a exprima intelesuri apropiate de inima ta.

Comunicat de presa

De la inceputurile bratarii, acum 7.000 de ani, simbolurile au fost folosite ca o forma de expresie creativa, de multe ori avand proprietati de talisman. Aducand un omagiu ideii originale a bratarii cu proprietati de amuleta si adoptand trendurile de personalizare si substanta, PANDORA dezvaluie noile sale talismane cu simboluri. Prezentand sase simboluri ale iubirii, norocului si credintei - pace, potcoava, hamsa, trifoi cu patru foi, inima si cruce - noua serie Simboluri te ajuta sa-ti creezi expresia personala a unor semnificatii cu radacini adanci.

Avand suprafete oxidate, piesele din argint 925 si zirconiu cubic ofera sentimentul frumos al unei lumi stravechi. Talismanele usor adaptabile pot fi purtate pe orice bratara PANDORA sau aproape de inima, ca pandantive pentru lantisoare.

Simpla, dar plina de forta, noua serie de 26 de litere este realizata din argint 925 si micro-seturi de zirconiu cubic. Suprafata fiecarei piese este oxidata, pentru a da fiecarui talisman o senzatie vintage, dar moderna. Scrie propriul tau mesaj, combinand aceste initiale cu simbolurile iubirii, credintei si norocului sau cu talismanele PANDORA preferate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Iulie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.