Setari Cookie-uri

Exclusiv de la Amway, SATINIQUE

Spune "adio" zilelor in care parul este indisciplinat

Comunicat de presa

AMWAY prezinta noua colectie revolutionara SATINIQUE de produse pentru ingrijirea parului, coafare si tratare, oferind solutii personalizate pentru orice tip de par, imbunatatindu-i elasticitatea si rezistenta, protejandu-l de poluare, de radiatii UV si de efectele coafarii, facandu-l sa arate minunat, indiferent de ocazie. Aceasta colectie de sampoane si balsamuri, completata de produse de ingrijire, tratament si stilizare a parului ofera o tehnologie brevetata, cu rezultate demonstrate.

PRODUSE LANSATE

AMWAY prezinta in exclusivitate noile produse SATINIQUE de ingrijire a parului - Samponul si Balsamul impotriva caderii parului si Samponul Antimatreata; de tratament - Lotiune tonica pentru scalp si Spray cu dubla protectie; de stilizare - Lotiune pentru indreptarea parului, Ceara de par mata, Crema de coafat.

Citește și:

TEHNOLOGIE EXCLUSIVA SATINIQUE

Complexul ENERJUVE, care sta la baza noii game SATINIQUE, combina stiinta si natura, pentru a oferi parului o ingrijire performanta. ENERJUVE este un complex brevetat in SUA, ce contine lipide speciale pentru intarire, creatina pentru fortifiere si componentul 18-MEA pentru netezire, create pentru a regenera parul deteriorat. Acest complex foarte eficient penetreaza firul de par din exterior, actionand direct asupra semnelor de deteriorare ale acestuia, reparand-l si redandu-i vitalitatea din interior catre exterior.

Mai mult, specialistii au descoperit ca, atunci cand este deteriorat, parul se incarca negativ. Din acest motiv, parul isi pierde rezistenta, devine casant si lipsit de viata. ENERJUVE actioneaza asupra parului deteriorat pentru a anula energia negativa a acestuia, lasandu-l ingrijit si matasos, netezind cuticula pentru o stralucire naturala.

Citește și:

FORMULE UNICE AMBALATE IN CULORI VIBRANTE, STRALUCITOARE. SEMNIFICATIA CULORILOR

Formulele unice SATINIQUE contin ENERJUVE, un amestec autentic de substante nutritive si unul dintre cele doua parfumuri create in exclusivitate pentru aceasta colectie. Gama SATINIQUE de sampoane si balsamuri prezinta noi ambalaje in culori diferite pentru o alegere mai usoara a produselor potrivite: portocaliu pentru hidratare, magenta pentru par vopsit, violet pentru volum, argintiu impotriva caderii, albastru contra matretii si verde 2 in 1 pentru par normal. In completarea lor vine gama de stilizare si tratament, in aceleasi culori vibrante.

UN AMESTEC DE PLANTE SI NUTRIENTI ATENT SELECTIONAT

Gama SATINIQUE cuprinde ingrediente inovatoare, dedicate sanatatii parului, cu plante si nutrienti atent selectionati:
• Uleiul de seminte de kukui - ajuta la hidratare si confera stralucire: pentru un par tern, uscat si dificil de aranjat
• Uleiul de Macadamia - ofera o netezire delicata si volum natural pentru parul drept, moale si lipsit de viata
• Extractul de rodie - repara aspectul degradat si mentine culoarea firului de par deteriorat din cauza expunerii la raze UV, a vopsirii repetate si a tratamentelor cu diverse substante
• Uleiul de borago - ofera tratament suplimentar de hidratare si revitalizare cu formula 2 in 1
• Contine Vitamina E si Pro Vitamina B5

Citește și:

PARFUM si AROME

Pentru gama SATINIQUE au fost create parfumuri exclusive ce incanta simturile si fac din utilizarea produselor o experienta deosebit de placuta. Cu note de top de bergamota, mar verde si zmeura, la care se adauga frezie, zambila, magnolie si lacramioare, desavarsita cu arome de piersica, trandafir de Damasc, ceai si mosc, aceasta combinatie florala trezeste simturile.

PUTERE

"Colectia SATINIQUE, exclusiv de la Amway, este o gama revolutionara, destinata ingrijirii si stilizarii parului. Beneficiind de o tehnologie inovatoare patentata, ENERJUVE, alaturi de amestec din nutrienti naturali si arome imbietoare, SATINIQUE intra intr-o noua era pentru frumusetea si puterea parului, reparand-i aspectul, protejandu-l si hranindu-l din exterior spre interior. Mai mult decat atat, doresc sa va marturisesc ca acest produs este foarte apreciat de europence unde se este numarul doi la vanzari", a declarat Ioana Enache, General Manager Amway Romania.

Citește și:

Energia si vitalitatea conferite de produsele SATINIQUE vor transforma parul, acesta devenind expresia starii de bine a organismului. Parul se va simti plin de vitalitate, pregatit pentru o noua zi si radiind de frumusete.

DISPONIBILITATEA PRODUSULUI
Produsele din colectia SATINIQUE pot fi cumparate prin intermediul celor 40.000 de Intreprinzatori Amway din Romania. Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati:
www.amway.ro

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.