Setari Cookie-uri

Vetiveria Citrata - o partitura olfactiva suspendata intr-o reverie suava

Wild Olive African Artisans concentreaza in micul flacon negru ce ascunde parfumul pur Vetiveria Citrata

comunicat de presa

Mireasma unica a ierbii proaspat taiate si savurate cu nesat la primele ore ale diminetii, savoarea citricelor zemoase, parguite sub un soare capricios, imbratisarea tandra a unei clipe ce pare suspendata intr-un imaginar posibil si privilegiul unor revelatii aparte transpuse intr-un crescendo al tuturor emotiilor.

Wild Olive African Artisans concentreaza in micul flacon negru ce ascunde parfumul pur Vetiveria Citrata, reperele unei experiente olfactive unice, o experienta ce sustine dorinta intrinseca de escapism, de degustare lenta a micilor placeri ale vietii, de ratacire a simturilor intr-un univers a carui rezonanta familiara suscita dorinta de a reveni.

Fiecare mireasma inseamna o calatorie in labirintul interior, un parcurs simbolic cat se poate de intim si de personal, asumat si impartasit cu discretie. Vetiveria Citrata invita la explorarea cadrului natural de care individul s-a deconectat cu desavarsire, pastrandu-i doar reprezentarea la nivel de imagine.

Citește și:

parfum

Tumultul cotidian, tentatiile aglomerate intr-un nor de noxe urbane, rutina nascatoare de dependente, toate acestea contribuie din ce in ce mai mult la pierderea contactului cu sinele, cu propriile valori si trairi ferecate in strafundurile sufletului. Esenta luxului autentic nu consta in epatarea prin prisma posesiilor de natura materiala, ci in timpul acordat ascultarii, atingerii, mirosirii, degustarii sau delectarii lente cu frumusetea naturala si neintinata.

Vetiverul este unul dintre cele mai complexe ingrediente utilizate in parfumerie, gratie caracterului dual, care il face apreciat in egala masura de femei si de barbati: la primul contact pare ca este autoritar, impunator, dominant, viril, puternic, insa pe parcursul aprofundarii relatiei, vetiverul isi dezvaluie latura senzuala, rafinata si usor docila. In parfumul conceput de Wild Olive African Artisans se regaseste un vetiver provenit din culturi organice si obtinut printr-un proces special de distilare, un vetiver care nu are nimic de a face cu structura specifica esentelor clasice usor de recunoscut si de incadrat intr-o anumita tipologie.

Citește și:

Vetiverului i se alatura “buchu”, un ulei esential cu totul aparte, extras din frunzele unei plante care creste la altitudini inalte in zona vestica a Africii de Sud si care este utilizata de sute de ani in medicina traditionala africana, avand rol antibacterian, de stimulare a digestiei si curatare a intestinului. Nota animalica, cu tenta ierboasa care dupa 9-10 ore de la aplicarea parfumului se poate resimti in plenitudinea sa este conferita de piatra africana (africa stone) – un material sedimentat de-a lungul a zeci de ani si prelevat din coloniile de rozatoare dassie, intalnite in zonele muntoase ale Africii de Sud.

Notele citrice ale parfumului (portocala, neroli, lime) acompaniaza la randul lor vetiverul in alegoria olfactiva menita sa valorifice cu prisosinta fatetele unor materii prime naturale atipice parfumeriei moderne, insa care cuceresc pe deplin prin aura de mister emanata.

Citește și:

    Vetiveria Citrata reprezinta elixirul nascator de pasiuni, transpus intr-o poveste fermecatoare dincolo de timp si spatiu sau pretextul luxului ca parte integrata a unui lifestyle rafinat, cochet si elegant. Frumusetea parfumului rezida in capacitatea sa de a se transforma, de a se modula dupa ADN-ul purtatorului, datorita structurii sale organice. Acesta este si motivul pentru care Vetiveria Citrata nu trebuie pulverizat pe blotter ci direct pe piele, dupa aproximativ 2-3 de ore parfumul incepand sa se dezvolte si sa rasplateasca rabdarea celor care isi deruleaza traiul nu in “slow motion”, ci intr-un “slow movement” care le permite sa savureze fiecare experienta.

    Vetiveria Citrata a fost parfumul la care s-a lucrat cel mai mult in laboratoarele Wild Olive African Artisans (peste 3 ani) si care a lasat timpul sa isi puna amprenta asupra caracterului sau. Asemenea celor carora le place sa caute, sa astepte, sa lase lucrurile bune sa se intample la momentul potrivit, Vetiveria Citrata poarta cu sine mirajul calatoriilor cu insemnatate, in cadre naturale percepute in tot atatea moduri cate personalitati unice exista.

    Citește și:

      Produsele din gamele Wild Olive African Artisans sunt disponibile in boutique-ul situat pe Strada General Eremia Grigorescu nr.4 si pot fi de asemenea comandate online prin intermediul platformei www.wildolive.eu

      Vizionare placuta


      Kudika
      16 Iulie 2014
      Echipa Kudika
      Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.