Setari Cookie-uri

Reactive. Si poti spune ADIO! problemelor tenului hiper-sensibil !

Pielea ti se irita extrem de repede? Sau ai anumite zile in care, pur si simplu, nu mai stii cum sa maschezi roseata si cuperoza inestetica?

Comunicat de presa

Alege-ti un aliat puternic:
Gama BIO Reactive de la Eau Thermale Jonzac!

Reactive de la Eau Thermale JONZAC - produse naturale pentru tenul
hiper-sensibil, intolerant, cu tendinta cuperozica

Pe baza de apa termala Jonzac - hidratanta, hipoalergica si regeneranta - produsele Reactive sunt ideale pentru tenul extrem de sensibil, intolerant, cu predispozitie cuperozica.

Produsele Reactive de la Eau Thermale Jonzac nu contin parfum sau parabeni, toate avand la baza ingrediente obtinute din culturi agricole biologice, care au grija de sanatatea ta!

Gama Reactive de la Eau Thermale Jonzac contine:

- Emulsie lejera pentru ten sensibil, mixt, cu tendinta cuperozica Emulsion Legere Reactive Haute Tolerance de la Eau Thermale Jonzac, 75 lei in Farmaciile Belladonna.
Obiectiv: Calmarea, ingrijirea cotidiana si confortul tenului reactiv, extrem de sensibil si intolerant. Ideala pentru tenul normal si mixt. Emulsia L'émulsion légère Reactive este perfect adaptata pentru a calma imediat tenul, prevenind aparitia reactiilor alergice cutanate vizibile. Ideala pentru tenul cuperozic.

Citește și:

- Crema pentru ten sensibil, cu tendinta de uscare, Crème Riche Reactive Haute Tolerance de la Eau Thermale Jonzac, 75 lei in Farmaciile Belladonna.
Obiectiv: Calmarea, ingrijirea zilnica si confortul pentru tipurile de ten hiper-sensibil, intolerant si uscat. Formula cremei Creme Riche Reactive calmeaza instantaneu senzatiile de disconfort la nivelul tenului, prevenind aparitia reactiilor alergice cutanate vizibile. Indicata inclusiv pentru tenul tendinta cuperozica.

- Lapte demachiant Reactive Haute Tolerance de la Eau Thermale Jonzac, pentru piele extrem de sensibila si intoleranta, 50 lei in Farmaciile Belladonna.
Obiectiv: Laptele de curatare Lait dermo-nettoyant Reactive elimina orice urma de machiaj, lasand tenul perfect curatat si calmat. Formula sa blanda respecta filmul hidro-lipidic si sensibilitatea pielii tale.

Citește și:

Reactive. Si pielea ta va arata impecabil!

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.