Produsele oficiale adidas UEFA Champions League sunt disponibile in avanpremiera in reteaua Carrefour

Produsele oficiale adidas UEFA Champions League sunt disponibile in avanpremiera in reteaua Carrefour
Kudika
20 August 2014

In ultimii 30 de ani, adidas a sarbatorit cele mai importante evenimente de fotbal din lume prin lansarea unor parfumuri in editie limitata si produse de ingrijire corporala create impreuna cu sportivii.

Comunicat de presa

Ca o aniversare a acestor 30 de ani, adidas a facut echipa cu cea mai importanta si prestigioasa competitie de cluburi de fotbal din lume, UEFA Champions League, pentru care lanseaza prima gama de ingrijire in editie limitata.

Pana la finele lunii august, produsele sunt disponibile in avanpremiera in reteaua hypermarketurilor Carrefour. In perioada 28-31 august, achizitionarea produselor adidas UEFA Champions League va fi rasplatita cu premii speciale constand in produse promotionale sau chiar bilete la meciuri din competitia cu acelasi nume.

Parfumul din gama, in editie limitata, este construit in jurul notelor de lamaie, cashmeran si vanilie. Notele de top includ lamaia, lavanda si frunzele de violeta, fiind urmate de notele de mijloc care dezvaluie arome de salvie, mar verde si cashmeran. Vanilia, patchouli si muschiul de copac sunt notele de baza ale parfumului.

Noua gama de produse prezenta in Carrefour include:
• Deo spray 150ml
• Apa de toaleta 100ml
• After shave 100ml
• Stick 51g
• Gel de dus 400ml

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri