Setari Cookie-uri

Viile Metamorfosis. Armonie in vie

Imbinand traditia din lumea vinului a Casei Antinori cu maiestria oenologului Fiorenzo Rista, Viile Metamorfosis sunt vinuri premium nascute din insorita podgorie Dealu Mare.

comunicat de presa:

Recent, producatorul vinurilor Viile Metamorfosis a inaugurat oficial prima crama proprie, in localitatea Vadu Sapat. La evenimentul de lansare, au participat reprezentanti importanti ai familiei italiene Antinori, precum Albiera Antinori (Vicepresedinte Marchesi Antinori) si Renzo Cotarella (oenolog si Administratorul Marchesi Antinori).

Armonia din viile din Dealu Mare este surprinsa in 3 game si 11 vinuri perfecte pentru a fi savurate in orice moment pe care vrei sa il transformi intr-unul memorabil.

Gama Cantvs Primvs – este gama etalon a producatorului de vinuri. Vinurile din aceasta gama sunt concentrate, unice, elegante si sofisticate.
• Cantvs Primvs Cabernet Sauvignon 2009 este un vin plin si catifelat, cu tanini densi si bine structurati, cu arome de fructe de padure (cirese salbatice si mure), ciocolata amaruie, esenta de lemn dulce si vanilie.
• Cantvs Primvs Feteasca Neagra 2012 este amplu, generos, cu tanini moi si un final lung si placut. Este caracterizat de arome intense de fructe rosii, gemuri de prune si cirese cu note minerale si de condiment dulce.

Citește și:

Gama Viile Metamorfosis – consta dintr-un amestec de soiuri internationale si autohtone. Aceasta gama este un exemplu superb de struguri care prospera in viile producatorului din Dealu Mare.
• Vinul Merlot 2012 are o culoare rosu-violet si arome intens fructate, ce aduc aminte de visine si prune, completate de note condimentate, date de maturarea in butoaie mari de stejar. De o corpolenta medie, vinul este elegant, cu o aciditate echilibrata si tanini copti, ce dau o senzatie proaspata si savuroasa spre final.
• Cu o culoare galben-pai si usoare reflexe aurii, vinul Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca Eco 2013 are o aroma olfactiva fructata, completata cu o aroma subtila de flori, in special trandafiri. Un vin ecologic, proaspat si plin de armonie, este potrivit inainte de masa sau combinat cu retete pe baza de carne alba sau legume.
• Cu o nuanta trandafirie apetisanta si arome de fructe rosii, vinul Rosé 2013 are un gust catifelat si proaspat. Se potriveste cu preparatele din peste, carne si legume.
• Sauvignon Blanc & Feteasca Alba 2013 imbina aromele de fan proaspat cosit si flori de salcam cu gustul intens de citrice si piersica. Poate fi servit ca aperitiv sau alaturi de salate, peste, fructe de mare sau carne alba.
• Pinot Noir 2013 este un vin cu arome ce imbina perfect notele de visine cu cele de condimente, un vin delicat si echilibrat, cu tanini discreti si un final elegant.
• Feteasca Neagra 2013 este un vin cu o culoare intensa, ce prezinta arome placute de cirese negre si prune, combinate cu note afumate, provenite de la maturarea in butoaie mari de stejar.
• Cabernet Sauvignon 2013 este un vin de culoarea rosu-rubiniu stralucitor, plin si echilibrat, care prezinta note de mure, cedru si cacao, date de pastrarea in butoaie de stejar, timp de 6 luni.

Citește și:

Gama Fluturi – vinurile din aceasta gama impresioneaza prin aromele lor moi si fructate, precum si prin gustul lor tanar si proaspat.
• Merlot 2013 este un vin o culoare atractiva rosu-rubiniu, cu irizatii violacee, care prezinta placute arome ce amintesc de afine si mure. La gust este catifelat si echilibrat.
• Feteasca Regala Eco 2013 se remarca prin gustul echilibrat, plin de savoare, cu o aroma intensa de mere verzi. Poate fi servit ca aperitiv sau cu preparate din carne alba.
Va invitam sa degustati vinurile armonioase din crama Viile Metamorfosis!

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.