Setari Cookie-uri

Wolford a lansat colectia toamna-iarna 2014/2015

Brandul premium austriac, Wolford, a lansat ieri noua colectie toamna-iarna 2014/2015 in cadrul evenimentului generic intitulat "Falling in love" gazduit de Victoria Gallery.

Comunicat de presa

Admiratoarele Wolford si invitatele la eveniment au putut deveni cover girls #wewolford pentru o seara, sustinand ideea de seductie si incredere in sine pe care brandul doreste sa o transmita odata cu noua campanie de comunicare sub conceptul "Do you speak seduction? Your legs do!". Noua colectie Wolford este un intermezzo la moda de dresuri in modele captivante, lenjerie seducatoare , bodywear confortabil si accesorii statement.

Linia de dresuri se imbogateste in acest sezon prin modele art deco pline de farmec, aplicatii de cristal si decupaje inedite. Colectia de bodywear continua sa ofere materiale moi, cu insertii de catifea pentru o senzatie de confort in zilele friguroase. Indiferent de preferinte, aceste creatii stralucitoare vor fi un festival pentru simturi.

Body-ul Samantha are un potential mare de a deveni preferatul sezonului, oferind un material moale si catifelat. Cristale Swarovski spumante creeaza un contrast armonios cu subtilul negru si decoreaza decolteu intr-o varietate de marimi si culori. Colectia Ready To Wear cuprinde de asemenea modelu l Karen String Body, Flore String Body si fuste precum Jade Skirt, Belinda Skirt.

Citește și:

Dar asta nu e tot: stralucirea si glamourul pot fi gasite in aceasta iarna si in gama de articole vestimentare pentru picioare. Colantii Zip sunt o tema moderna pe seductie cu paiete metalice care creeaza efectul de fermoar, pe toata partea din spate a piciorului.

Materialul confortabil ,ca de catifea moale, fac din aceste dresuri accesoriul perfect pentru petreceri de Craciun sau de iarna, evenimente de seara extravagante. Pentru a stimula factorul de glam, cristale Swarovski reale sunt lucrate in puncte, reflectand lumina si evocand un efect irezistibil pe picioare in modelele Starlight si Angeline.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.