Setari Cookie-uri

Ghiceste noile retete Lay's!

Cabral si Puya se intrec in cea mai noua provocare Lay's: "Ghiceste numele retetelor secrete".

Comunicat de presa

Trei sortimente noi de chipsuri si tot atatea premii mari, a cate 25.000 lei, sunt ingredientele unei campanii inedite, marca Lay's. Consumatorii sunt invitati sa guste si sa ghiceasca denumirile retetelor secrete, pentru a castiga unul din numeroasele premii puse in joc.

Puya si Cabral au fost primii care au acceptat provocarea Lay's. Andreea Ibacka, Cornel Ilie, Don Baxter, Doddy si Vescan s-au alaturat dezbaterii in primul si al doilea spot TV din campanie, iar invitatia a fost lansata tuturor romanilor: pana pe 16 noiembrie 2014, toti consumatorii care gusta noile chipsuri se pot inscrie in concurs, pe site-ul www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828.

"Noua campanie Lay's este cea mai indrazneata initiativa a noastra de pana acum: am lansat trei retete secrete si o provocare inedita. Asa cum ne-am obisnuit, Cabral si Puya dau tonul acestei provocari, iar consumatorii nostri sunt rasplatiti la fiecare pas. Ii vom ajuta si noi, din mers, oferindu-le indicii si surprize pentru a-i ajuta sa ghiceasca denumirile secrete si sa castige premiile puse in joc", declara Alina Imbrea, Marketing Manager Snacks East Balkans, PepsiCo.

Citește și:

Cele trei noi retete Lay's, denumite A, B si C, propun trei gusturi speciale: reteta secreta A are gust de carne si legume, reteta secreta B are la baza un gust condimentat, iar reteta secreta C contine legume combinate cu un produs din lapte.

In cadrul campaniei, Lay's va ajuta consumatorii cu indicii saptamanale, anuntate pe pagina de Facebook Lay's Romania, pe site-ul campaniei si prin materiale TV dedicate.

Pentru a castiga unul din cele trei mari premii ale campaniei, constand in 25.000 de lei pentru fiecare reteta ghicita, consumatorii trebuie sa inscrie pana pe 2 noiembrie numele retetei, alaturi de codul promotional gasit pe punga, pe www.retetelays.ro sau prin SMS la 1828. Cei care ghicesc corect denumirea retetei intra in tragerea la sorti pentru unul dintre marile premii. Premiile zilnice (1.000 de lei pe zi) si saptamanale (o excursie culinara) pot fi castigate, prin tragere la sorti, pentru fiecare cod promotional inscris in timpul perioadei promotionale (15 septembrie - 16 noiembrie 2014) - cu sau fara numele unei retete secrete.

Citește și:

Sursa foto interior si prima pagina: Sxc

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.