Setari Cookie-uri

Ciocolata Atentie! - Colectia ta de zambete!

Atentie!, cel mai dulce cadou cu mesaj personalizat, creat special pentru consumatorii romani, se lanseaza pe piata micro-cadourilor. Ciocolata Atentie!, disponibila sub forma de tableta de ciocolata cu lapte, de 80 g, se adreseaza unui public larg, mai exact oricui doreste sa ofere un cadou original persoanelor dragi, iar ceea ce o diferentiaza sunt mesajele personalizate pentru momente diferite.

Comunicat de presa

"Atentie! este solutia ideala pentru cei care vor sa ofere persoanelor dragi un cadou original, care sa aduca zambete, emotie si bucurie. Produsul nostru se diferentiaza de toate celelalte tablete, prin ambalajul cu mesaje atractive, inedite si amuzante. Odata intrati pe piata vom avea in vedere extinderea si in alte zone de retail. In plus, cream constant mesaje pentru a veni in intampinarea consumatorilor cu ceva nou", a declarat Constantin Dumitriu, General Manager al companiei producatoare.

Despre Atentie!

Ciocolata-cadou Atentie! este un produs 100% romanesc si este disponibila in 21 de variante de ambalaj cu mesaje diverse: mesaje de dragoste pentru cei dragi, mesaje amuzante, pentru membrii familiei sau mesaje cu diferite tematici (sarbatori, zile de nastere, zile onomastice). Poate fi achizitionata din reteaua de magazine Auchan, a benzinariilor MOL, dar si din magazinele de retail traditional si reprezinta solutia perfecta pentru momentele in care cumpararea unui cadou reprezinta o problema de timp si de inspiratie.

Citește și:

Povestea Atentie!
Ciocolata Atentie! - Colectia ta de zambete!

Fiecare zi merita marcata si sarbatorita cu un zambet, pentru ca depinde de noi sa transformam fiecare clipa intr-una speciala. Prin Atentie! vorbim despre momentele remarcabile (ziua cand ne-am intalnit marea iubire, ziua in care am absolvit facultatea, cand familia s-a marit cu un nou membru) si momentele cu emotii unice, personale (prima lectie de mers pe bicicleta, o farsa facuta celui mai bun prieten, prima zi de soare dupa o saptamana ploioasa).

Ne propunem ca Atentie! sa fie alaturi de tine la fiecare pas, sa marcheze fiecare moment cu o amintire si un zambet, pentru ca mai apoi sa le strangem pe toate intr-o colectie de zambete si sa le pastram aproape. Pentru a crea emotii, bucurie si entuziasm nu este nevoie de cadouri conventionale, ci de cadouri care ofera in primul rand mesaje cu insemnatate.

Citește și:

Intr-o lume in care suntem mereu pe fuga, pretuim tot mai mult gesturile si emotiile simple, atentia si grija pe care le primim de la cei din jur. Atentie! este cadoul care te ajuta sa oferi zambete si sa creezi relatii si momente speciale.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.