Setari Cookie-uri

Crispy Meltz, noile triunghiuri cu pui pe bune de la KFC

Crispy Meltz, o combinatie delicioasa de Crispy Strips, branza Cheddar si cubulete de rosii, invelite intr-o tortilla rumenita pe grill. Produsul a fost dezvoltat pornind de la dorintele clientilor KFC de a avea o alternativa la un sandwich clasic.

Comunicat de presa

In aceasta toamna, KFC aduce un nou produs in meniu: Crispy Meltz, o combinatie delicioasa de Crispy Strips, branza Cheddar si cubulete de rosii, invelite intr-o tortilla rumenita pe grill. Produsul a fost dezvoltat pornind de la dorintele clientilor KFC de a avea o alternativa la un sandwich clasic.

"Zilnic, in restaurantele noastre se pregatesc Crispy Strips delicioase, cel mai bine vandut produs din meniul KFC in Romania. Experienta ne-a aratat ca avem multi clienti interesati de noutatile din meniu, care vor sa testeze produsele preferate in noi variante, asa ca ne-am gandit sa reinventam produsul Crispy Strips. Asa a aparut Crispy Meltz, un produs in care ingredientele sunt invelite intr-o tortilla frageda, pentru a oferi o alternativa mai usoara la un sandwich clasic", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, KFC Romania.

Citește și:

Crispy Meltz este disponibil in trei variante: Crispy Meltz, cu 1 Crispy Strip, branza Cheddar si cubulete de rosii, in tortilla rumenita pe grill; Dublu Crispy Meltz, cu 2 bucatele delicioase de Crispy Strips, branza Cheddar, sos sweet & sour, rosii si tortilla si Meniu Dublu Crispy Meltz, ce contine Dublu Crispy Meltz, o portie medie de cartofi si racoritoare de 0,4 L. Oferta pentru Crispy Meltz incepe de la 5 lei.

Produsele Crispy Strips sunt bucati de pui 100%, picante, crocante la exterior si fragede la interior, proaspat preparate in restaurante in fiecare zi.

Triunghiurile Crispy Meltz vin cu surprize si premii pentru consumatori, povestite pe pagina de Facebook KFC Romania si pe www.kfc.ro.

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.