Setari Cookie-uri

Seturi cadou pentru ingrijirea adecvata a parului

Dove, CLEAR sau Dove Men + Care

Comunicat de presa

Sezonul rece isi poate pune amprenta asupra starii de sanatate si aspectului parului nostru. Insa tot sezonul rece este cel care aduce perioada sarbatorilor si a cadourilor special pregatite atat pentru a ne rasfata pe noi, cat si pentru a darui frumusete celor dragi. Alege seturile cadou Dove, Dove Men + Care sau CLEAR care includ produsele tale preferate pentru ingrijirea parului.

Fii creativa cu parul tau, Dove are grija de el! Gamele de ingrijire Dove iti vor lasa parul curat si ingrijit, pentru ca tu sa te bucuri de rasfatul suprem. In plus, fiecare set Dove hair include o perie de par cadou.

CUM SE UTILIZEAZA


1. Spala parul.
2. Maseaza o cantitate mica pe lungimea parului, pana la varfuri. Evita radacinile.
3. Lasa 1 minut sa actioneze.
4. Clateste.

DOVE HAIR COLOUR REPAIR COLLECTION
Samponul si balsamul Dove Color Repair, special create pentru parul vopsit, au la baza formula COLOUR REVITALISER™ ce mentine culoarea stralucitoare a parului vopsit pana la 10 saptamani*.

Citește și:

DOVE HAIR INTENSE REPAIR COLLECTION
Samponul si balsamul Dove Intense Repair, special create pentru parul degradat, au la baza complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care ajuta la refacerea proteinelor, reconstruind firul de par la nivel celular in doar 2 saptamani*.

DOVE HAIR NOURISHING OIL COLLECTION
Samponul si balsamul Dove Nourishing Oil Care, produse dedicate pentru parul uscat, au la baza complexul NUTRI-OILS cu ulei de argan, migdale si nuca de cocos. Hranesc parul uscat si imblanzesc firele rebele cu pana la 100%.*

Pentru un scalp sanatos si un par curat, fara matreata, CLEAR a creat game dedicate pentru barbati, dar si pentru femei.

CLEAR MEN WINTER COLLECTION
CLEAR Men iti ofera ingrijirea de care ai nevoie. Creat 100% pentru barbati, CLEAR Men are la baza BIONUTRIUM 10, un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active care elimina complet matreata.¹
Samponul antimatreata Clear Men 24H Fresh are la baza BIONUTRIUM 10 si extracte de ceai verde si ginseng. CLEAR 24h Fresh este solutia ideala pentru o senzatie de prospetime ce dureaza intreaga zi² si un par curat, fara matreata.¹
Samponul antimatreata Clear Men Cool Sport Menthol are la baza BIONUTRIUM 10 si extract de menta, solutia ideala pentru o senzatie de confort ce dureaza 24H² si un par curat, fara matreata.¹

Citește și:

¹ Matreata vizibila, necesita utilizare regulata. ²Utilizare zilnica.

Setul CLEAR Men Winter Collection contine o caciula cadou.

CLEAR WOMEN WINTER COLLECTION
Samponul antimatreata CLEAR women iti ofera ingrijirea de care ai nevoie pentru un scalp sanatos si un par frumos. CLEAR Women are la baza NUTRIUM 10, un complex unic de agenti antimatreata, pro-vitamine, minerale, uleiuri si ingrediente active care elimina complet matreata¹, patrund in profunzime si ingrijesc pielea capului si parul.
Samponul antimatreata Clear Scalp Oil Control, pentru par cu tendinta de ingrasare, are la baza NUTRIUM 10 si extract de lamaie ce indeparteaza excesul de sebum si lasa parul curat, fara matreata.¹
Samponul antimatreata Clear Anti-Hair Fall, pentru par fragil, are la baza NUTRIUM 10 ce fortifica² firul de par de la radacina pana la varfuri si lasa parul curat, fara matreata.¹

Citește și:

CLEAR. Zero matreata¹. Nimic de ascuns.

¹matreata vizibila, necesita utilizare regulata. ²mai putine fire rupte, comparativ cu un sampon obisnuit

Setul CLEAR Women Winter Collection contine o pereche de manusi cadou.

Ofera-i partenerului tau ingrijirea superioara a pielii, dar si a parului, cu setul-cadou DOVE MEN CLEAN COMFORT (contine gel de dus, deodorant antiperspirant spray si sampon).

Gelul de dus Dove Men+Care Clean Comfort ofera ingrijire superioara pielii si o senzatie de prospetime de durata, gratie tehnologiei Micro Moisture™. Formula inovatoare din gelul de dus Dove Men+Care Clean Comfort actioneaza impotriva pielii uscate mai bine decat gelurile de dus obisnuite, prin formula cu agenti de ingrijire in combinatie cu agenti de curatare eficienti.

Deodorantul antiperspirant spray Dove Men+Care Clean Comfort asigura protectie antiperspiranta eficienta, iar formula cu ¼ agenti de hidratare protejeaza pielea subratului impotriva iritatiilor.
Samponul anti-matreata Dove Men+Care Clean Control ajuta la eliminarea matretii. Potrivit si pentru parul uscat, datorita formulei imbunatatite cu zinc si cafeina, care confera parului volum si il face pana la de trei ori mai puternic.
Formula cu zinc pyrithione amelioreaza sanatatea scalpului si ajuta la eliminarea matretii pentru ca parul si hainele sa arate intotdeauna impecabil.

Citește și:

Dove Men+Care: Specialist in ingrijirea barbatului modern.

Setul Dove Men Clean Comfort include o geanta de cosmetice cadou.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.