Setari Cookie-uri

Noutati de la Lenovo!

Surprize placute de la Lenovo!

Comunicat de presa

Noua tableta YOGA de la Lenovo le ofera consumatorilor noi modalitati de a realiza mai multe lucruri

• Gama YOGA Tablet se extinde cu mai multe dimensiuni de ecran si posibilitatea de a alege modele cu Windows
• Flexibilitate in utilizare cu noul mod de folosire Suspendat (Hang) si un picior de sustinere mai mare
• Sistem audio, camere foto si capacitati de procesare de top, pentru o tableta mai productiva

O noua modalitate de a face mai multe
Noua tableta YOGA 2 se concentreaza pe tehnologia care se adapteaza la utilizatori, facand utilizarea intuitiva si distractiva. Subtire si usoara din toate punctele de vedere, tableta ofera un nou nivel de flexibilitate, pornind de la noul mod de folosire Suspendat. Utilizatorii se pot bucura in continuare de cele trei moduri originale - Sustinere, Inclinat si Ridicat - precum si de un al patrulea mod - Suspendat - care le permite sa atarne dispozitivul. Raspunzand la feedback-ul clientilor, Lenovo imbunatatit, de asemenea, piciorul de sustinere in modul Stand, pentru o mai mare stabilitate la apasarea pe ecranul multitouch cu 10 puncte de sensibilitate.

Citește și:

Noul laptop Lenovo ultra subtire YOGA 3 Pro se adapteaza utilizatorilor

• Noua balama robusta face YOGA 3 Pro mult mai subtire si mai usor decat modelele anterioare
• Noul software inteligent Harmony se adapteaza cerintelor si preferintelor utilizatorilor in materie de aplicatii
• Este dotat cu tehnologii de ultima generatie, inclusiv ecranul QHD+, cel mai nou procesor Intel® Core M si solutii audio JBL® exceptionale

Noua balama provoaca limitele de greutate si dimensiune
In timp ce YOGA 2 a devenit sinonim cu usor si subtire, noul YOGA 3 Pro duce acest concept mai departe, avand o grosime cu 17 procente mai mica decat predecesorul sau, de numai 12.8 mm, fiind mai subtire decat un pix. PC-ul are doar 1.19kg, fiind astfel cu 14 procente mai usor decat modelul anterior.

Dispozitivul se bucura de aceste caracteristici datorita noii balamale construite din mai bine de 800 de piese din otel si aluminiu. Inginerii Lenovo au innoit design-ul originalului Yoga astfel incat sa ofere acelasi grad inalt de flexibilitate si aspect plat oferit de bratarile metalice de mana. Noul PC are acum sase puncte de sustinere, fata de doua existente pe modelul anterior. Pentru a completa aceste caracteristici, YOGA 3 Pro vine in trei culori: Clementine Orange, Platinum Silver si Champagne Gold.

Citește și:

Software adaptabil

Pentru a duce mai departe conceptul de flexibilitate in utilizare si a veni in completarea caracteristicilor hardware ale Yoga, Lenovo a creat noua experienta software Harmony. Aceasta le ofera utilizatorilor YOGA un nou mod de a descoperi aplicatiile si de a customiza modul in care ele pot fi utilizate. De exemplu, atunci cand utilizatorul citeste un e-book, software-ul Harmony schimba automat luminozitatea si gama de culori, adaptandu-se luminii din mediul inconjurator.

Cand folositi un software pentru prezentari, Harmony poate activa functia de control a miscarii, iar atunci cand urmariti un film poate optimiza setarile audio. Harmony poate recunoaste si optimiza peste 50 dintre cele mai cunoscute si folosite aplicatii. De asemenea, Harmony poate recomanda si alte aplicatii si ofera scurtaturi catre acestea.

Citește și:

Lenovo si Ashton Kutcher prezinta noua YOGA Tablet 2 Pro
Tableta le ofera utilizatorilor noi modalitati de a viziona continut video, cu ajutorul unui proiector integrat

• Construita pentru pasionatii de divertisment
• Dispozitiv multimedia de 13 inci cu sistem audio de 8 wati prevazut cu subwoofer - o premiera pentru o tableta
• Ofera o incredibila autonomie de pana la 15 ore si un al patrulea mod de utilizare - Suspendat

Monitoarele tabletelor cresc pentru experienta multimedia totala
Pe masura ce tot mai multi oameni folosesc tabletele pentru a consuma volume tot mai mari de continut multimedia digital - fotografii, filme si jocuri - utilizatorii cer ecrane tot mai mari. Un studiu Lenovo arata ca 88 din utilizatori "devoreaza" cantitati foarte mari de continut digital acasa, iar mai mult de jumatate dintre ei urmaresc programe TV pe tabletele proprii de mai multe ori pe saptamana2. Aceasta informatie, plus concluziile generate de focus-grupuri au dus la crearea tabletei media cu ecran de 13 inci YOGA Tablet 2 Pro. Conceputa de la bun inceput pentru consumatori avizi de continut digital, tableta este prevazuta cu un ecran QHD 2560x1440 pentru imagini impecabile.

Citește și:

Un nou mod de a vedea si auzi
Fie ca prezinta continut vizual in timpul unei intalniri sau ca urmareste un film acasa, utilizatorul YOGA Tablet 2 Pro poate urmari si impartasi continutul digital cu ajutorul proiectorului Pico. Utilizatorii pot proiecta o imagine 16:9 de inalta rezolutie pe orice suprafata pentru o experienta instantanee de cinema la dimensiunea de 50 de inci. Cu ajustare automata a imaginii si pana la trei ore de vizionare, utilizatorii se pot bucura nestingheriti de performantele tabletei. Sistemul audio imbunatatit mareste de patru ori puterea audio a unei tablete obisnuite. Difuzoarele sale cu incinta mare sunt ajutate de un subwoofer aflat in spatele tabletei, care rotunjeste sunetul, in timp ce tehnologiile Dolby® Audio si Wolfson® Master HiF asigura o experienta audio multi-canal, exact ca cea oferita de filmele artistice.

Citește și:

Mai multe moduri de folosire si software stiluri de viata dinamice
YOGA Tablet 2 Pro le face viata mai usoara utilizatorilor si prin alte modalitati, precum al patrulea mod de utilizare – Suspendat. Utilizatorii pot acum sa interactioneze cu tableta in noi moduri, prin suspendarea acesteia oriunde doresc. Ei se pot de asemenea bucura de modurile originale de utilizare: Sustinere (Hold) pentru unghiuri mai bune de citire, Inclinat (Tilt) pentru navigare online mai simpla, si modul Ridicat (Stand) pentru consumul de continut din bibliotecile digitale. Desi prevazuta cu multe solutii pentru a se adapta la stilul de viata al utilizatorilor, tableta ramane la fel de subtire (3.7mm) si usoara (950 de grame).

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.