Setari Cookie-uri

Tratamente de Hollywood pentru un corp de invidiat

Pentru ca luna Decembrie aduce cu ea multe petreceri, este un motiv in plus sa avem grija de noi si sa stralucim de sanatate.

comunicat de presa:

In goana dupa cadouri si dupa rochia perfecta pentru seara de Revelion, e bine totusi sa ne luam un ragaz si pentru detalii. Tenul nostru trebuie sa straluceasca, iar corpul trebuie sa fie in forma maxima sis a arate impecabil.

Reteta de succes este data bineinteles de vedetele de la Hollywood, Kim Kardashian, Paris Hilton, Madonna, Beyonce, Demi Moore care folosesc de ani buni ultimele tehnologii in materie de remodelare corporala si estetica faciala.Acestea au ajuns si la noi in tara si pot fi incercate oricand. Rezultatele sunt uimitoare.

foto interior si prima pagina: Shutterstock

Tratamentul HydraFacial este singurul tratament facial din lume care realizeaza extractia punctelor negre fara durere, fara a leza tenul si fara timp de recuperare. Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina de asemenea liniile fine, ridurile, porii mariti, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele de varsta. Procedura este destinata pentru toate tipurile de ten. Dupa o sedinta tenul arata impecabil, este profund hidratat si straluceste de sanatate.

Citește și:


VelaShape III
este cel mai nou tratament de remodelare corporala si reducere a celulitei. Aparatul foloseste tehnologia elos, singura tehnologie care combina infrarosu, radiofrecventa si vacumuul pentru o incalzire precisa a tesutului pana la 3 si 15 mm adancime. Astfel celulele grase, adipocitele, tesutul conectiv si fibrele de colagen sunt incalzite in profunzime. Odata incalzit tesutul creste circulatia sangvina, drenajul limfatic, metabolismul celular si stimularea colagenului nou. In plus, se intensifica activitatea fibroblastelor si se remodeleaza matricea extracelulara.

Rezultatele sunt exceptionale. Dupa prima sedinta se reduc peste 2cm din circumferenta. Pielea devine ferma, celulita si cm in plus dispar, volumul, textura si aspectul general al pielii sunt imbunatatite.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.