Setari Cookie-uri

Seturile Palmolive de Craciun

Rasfata-i pe cei dragi cu seturile Palmolive.

comunicat de presa:

Seturile Palmolive de Craciun

I. Seturi pentru femei

1. Setul Palmolive „Vanilla Break”

Fa o pauza si relaxeaza-te cu noile arome Palmolive. Rasfata-ti simturile cu
deliciile de cacao si vanilie.

Setul contine:

• Gel de dus Macadamia Oil & Cocoa Flower, 250 ml – Efectul combinat al uleiului de macadamia si al laptelui hidratant hraneste in profunzime pielea, lasand-o moale si catifelata. Aroma dulce a nucilor de macadamia asigura o senzatie de relaxare totala si persista pe piele si dupa dus.

• Sapun lichid Vanilla & Macadamia Oil, 300 ml – Datorita unei formule delicate si cremoase, imbogatita cu ulei de macadamia 100% natural si extracte de vanilie, sapunul lichid hraneste pielea mainilor, lasand in urma o senzatie placuta de catifelare.

Citește și:

2. „Purple Sensation”

Simte atingerea delicata a orhideei si lasa-te invaluita de arome minunate. O experienta pe care o vei adora

Setul contine:

• Gel de dus Irresistible Touch, 250 ml – Gelul de dus are la baza o formula speciala imbogatita cu extracte de orhidee neagra si aloe vera de origine 100% naturala. Aroma senzuala a orhideei negre este perfect imbratisata de laptele hidratant, ce face ca pielea sa fie invaluita intr-un parfum ce dureaza, lasand-o moale si catifelata la atingere.

• Sapun lichid Irresistible Touch, 300 ml – Datorita combinatiei inedite dintre extractele de orhidee neagra si cele de aloe vera, sapunul lichid catifeleaza mainile, invaluindu-le intr-un parfum cu totul aparte.

• Spuma de baie Irresistible Touch, 500 ml – Cu aroma de flori exotice si extracte din orhidee, spuma transforma orice baie intr-un adevarat ritual, o experienta senzuala pentru piele.

Citește și:

• Deodorant stick Lady Speed Stick Wild Fresia, 45 g – Formula sa complexa asigura protectie impotriva transpiratiei pe durata intregii zile si un parfum placut, deosebit.

3. Setul Palmolive „Flower Petals”

Elibereaza-ti simturile si abandoneaza-te sub un dus cu efect relaxant. Bucura-te de o experienta senzoriala intensa.”

Setul contine:

• Gel de dus Absolute Relax, 250 ml – Cu o aroma linistitoare, datorata uleiul esential de Ylang Ylang si extractului delicat din floare de iris, gelul de dus Absolute Relax reprezinta esenta relaxarii sub un dus incantator.

• Deodorant antiperspirant spray Lady Speed Stick Naturals & Protect, 150 ml – Datorita formulei sale unice, imbogatita cu ingrediente de origine naturala, Lady Speed Stick Naturals & Protect ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei si mirosului neplacut, lasand pielea sa respire.

Citește și:

4. Setul Palmolive „Olive Gifts”

Primeste darul naturii si hidrateaza-ti pielea cu ajutorul uleiului de masline. Bucura-te din nou de o piele catifelata.

Setul contine:

• Gel de dus Olive, 250 ml – Cu acest gel, dusul se transforma intr-o adevarata experienta mediteraneana. Formula imbogatita cu lapte si extract din masline are grija de piele, lasand-o moale ca matasea la atingere.

• Sapun Olive, 90 g - Sapunul de toaleta Palmolive Naturals Moisture Care cu extract din masline hidrateaza in profunzime pielea, redefinind conceptul de catifelare.

II. Seturi pentru barbati

5. Setul Palmolive „Be prepared”

Imi inving slabiciunile stabilindu-mi intotdeauna obiective noi. Provocarile ma motiveaza.

Setul contine:

• Gel de dus Palm Men Refreshing, 250 ml – Datorita formulei imbogatite cu minerale marine si ulei de eucalipt, gelul de dus ofera o senzatie intensa de prospetime si un parfum puternic. Este recomandat pentru un plus de energie.

Citește și:

• Sampon Male Invigorating, 350 ml – Imbogatit cu extracte de origine 100% naturala din menta salbatica, aloe vera si lemn de cedru, samponul Invigorating este o explozie de energie stimulanta pentru un par sanatos si stralucitor.

• Deodorant stick Mennen Speed Stick Avalanche – Cu un parfum inspirat de forta naturii, deodorantul Mennen Speed Stick Avalanche ofera protectie eficienta impotriva mirosurilor neplacute pentru intreaga zi si o senzatie placuta de prospetime.

6. Setul Palmolive „Wild Instinct”

Revitalizeaza-ti corpul si mintea si bucura-te de o zi plina de energie.

Setul contine:

• Gel de dus si sampon Men Energising 2 in 1, 250ml – Formula speciala 2 in 1 imbina puterea energizanta a magneziului cu prospetimea uleiurilor de citrice pentru un dus stimulant si o experienta cu adevarat intensa.

Citește și:

• Deodorant spray Mennen Speed Stick Multi Protect X-5, 150ml - Formula speciala a deodorantului are la baza un sistem multi-protectie care actioneaza intreaga zi, mentinand pielea uscata, curata si proaspata.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.