Setari Cookie-uri

Alege un look de vedeta fara a compromite sanatatea firului de par

Gama de produse profesionale pentru ingrijirea parului de la Philips!

comunicat de presa:

Femeia moderna traieste in viteza, isi imparte timpul intre familie, job si prieteni, jongleaza cu deadline-urile si nu uita niciodata datele aniversarilor celor dragi. Cu toate acestea, femeia, cocheta prin natura sa, isi doreste sa aiba mereu un look bine pus la punct, completat de o coafura impecabila.

Indiferent daca preferi o coafura lejera sau sofisticata, cu gama profesionala de ingrijire a parului de la Philips - uscatorul profesional Philips HPS920 si placa de par profesionala HPS930 - obtii rapid, in propriul camin, stilul dorit, fara a compromite sanatatea firelor de par.

Uscatorul profesional de par Philips HPS920 a fost creat special pentru o putere mare de uscare, in timp ce protejeaza parul impotriva supraincalzirii, iar placa profesionala de par Philips HPS930 te ajuta sa iti indrepti parul mai repede si mai usor, avand placi acoperite cu titan, extrem de rezistente, care transfera rapid caldura si scad riscul de deteriorare a podoabei capilare.

Citește și:

Coafura de vedeta, fara sa apelezi la hair stylist

Gama profesionala pentru ingrijirea parului de la Philips este preferata Laurei Cosoi, cunoscuta pentru faptul ca obisnuieste sa isi aranjeze singura parul, fiind admirata pentru rezultatele obtinute. „Folosesc in ritualul meu de aranjare a parului produsele din gama profesionala Philips deoarece imi acopera toate nevoile in materie de styling. Atat uscatorul de par cat si placa pentru indreptat ma ajuta sa obtin orice coafura doresc, intr-un timp foarte scurt si imi protejeaza totodata firul de par. Aspectul ingrijit si sanatos al parului este esential pentru imaginea mea”, spune artista.

Uscatorul profesional de par Philips HPS920 vine cu o putere mai mare de uscare, dar si cu o componenta inovatoare pentru protectie, constand in duza Style & Protect care impiedica supraincalzirea parului, fara a diminua capacitatea de a obtine o coafare impecabila. In momentul coafarii sau al uscarii, duza se apropie de obicei foarte mult de par. Duza Style&Protect forteaza deschiderea clapetei cand parul se incalzeste prea mult, dizolvand caldura excesiva, astfel incat parul sa fie protejat si sa nu se deterioreze prin supraincalzire.

Citește și:

Caracteristicile care fac dintr-un uscator de par unul profesional sunt motoarele AC (curent alternativ), de lunga durata, mai puternice, dar si mai grele; cablul lung de alimentare de 3 m; suflu de aer rece, care fixaza coafura; duzele subtiri sunt tipice pentru un styling si periere usoara. Totodata, uscatorul profesional de par preintampina electrizarea parului gratie tratamentului cu ioni.

Daca dupa uscare preferi insa, parul intins, cu placa profesionala de par Philips HPS930 poti obtine rezultate impecabile in doar 10 secunde.

Incalzitorul sau de inalta performanta si transferul rapid de caldura iti ofera o indreptare mai rapida, cu minimum de efort. Placa Philips HPS930 iti ofera un plus de ingrijire cu ajutorul tratamentului cu ioni negativi care elimina electricitatea statica si netezeste cuticulele parului pentru a-i intensifica stralucirea.

Citește și:

Placile cu invelis din din titan ale produsului Philips HPS930, cu o lungime de 110 mm, ajuta la reducerea frecarii, parul tau fiind astfel protejat impotriva deteriorarii.

Bucle elegante si delicate, ca de catifea

Daca iti doresti sa obtii bucle si onduleuri perfecte, ca ale Laurei Cosoi, ondulatorul conic Philips ProCare HP8619 este instrumentul pentru coafare de care ai nevoie. Acesta protejeaza parul in cel mai delicat mod, lasandu-l stralucitor si sanatos. Mai mult, ondulatorul beneficiaza de o alerta sonora care te anunta atunci cand bucla este gata. Indicatorul unic CurlReady nu permite parului tau sa se supraincalzeasca. Butonul se apasa manual dupa ce ai rulat suvita. Depinzand de temperatura setata si de cat de stransa vrei sa fie bucla, poti apasa o data sau de doua ori butonul indicator, iar ondulatorul selecteaza automat durata de coafare, de la 5 la 10 secunde pentru fiecare suvita de par. Astfel eviti sa tii bucla inutil la temperatura inalta.

Citește și:

Tamburul ondulatorului Philips este conic, avand dimensiuni de la 13mm (varful) la 25mm (baza) si te va ajuta sa dai buclelor tale un aspect natural.

Mai mult, timpul de incalzire de 45 de secunde, cablul de alimentare cu articulatie, suportul integrat pentru asezare, oprirea automata dupa 60 de minute, toate aceste caracteristici fac din noul ondulator conic Philips ProCare un produs remarcabil, usor de folosit si extrem de sigur!

Preturi recomandate:

1. Uscator profesional de par Philips HPS920: 397 lei
2. Placa profesionala de par Philips HPS930: 357,92 lei
3. Ondulatorul de par Philips ProCare HP8619: 214,76 lei

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.