Setari Cookie-uri

Rona Hartner, imaginea noului salon de infrumusetare Vivien Kondor

Centrul de infrumusetare Vivien Kondor este oaza de relaxare ce ofera servicii variate pentru intretinerea corporala, prin diferite tratamente cu produse profesionale de inalta calitate, unele dintre ele unice in Romania.

comunicat de presa:

Rona Hartner a devenit in acest an imaginea Vivien Kondor, salonul de lux unde oricine va avea parte de tratamente cu adevarat speciale: “Aici, in salonul Vivien Kondor, pe langa clasicele metode de infrumusetare, de la coafat, manichiura sau tratamente faciale, poti avea parte si de sedinte de yoga cu un trainer autorizat international, dar si de un SPA cu produse Sundari, unice in Romania. Stim ca imaginea, look-ul nostru sunt foarte importante in ziua de azi, iar eu am gasit aici, la Vivien Kondor o gama larga de servicii profesionale care te vor ajuta sa arati impecabil.

Ramona Toader, manager-ul si proprietarul acestui salon spune ca nu a deschis centrul de infrumusetare intamplator: “Am o pasiune pentru spiritualitate inca de mica. Anul trecut, in urma unei experiente personale, care m-a marcat, am decis sa fac un studio de yoga. Insa, pana la urma nu am dorit sa fie ceva foarte simplu si m-am gandit sa deschid si un salon. S-a nascut Vivien Kondor. Am inceput de la zero, am renovat spatiul, mi-am amprentat energia in acest loc. Este o lume aparte, unde oricine va pasi se va simti foarte bine.

Citește și:

Sundari, produse unice, pe care le veti regasi doar in salonul Vivien Kondor

Produsele profesionale din centrul de infrumusetare Vivien Kondor sunt de calitate, iar pe langa L’Oreal, O.P.I., Babor sau Maroccanoil, veti descoperi si Sundari, cosmetice unice in Romania cu ingrediente naturale. Ce inseamna Sundari? O fuziune de ingrediente traditionale si moderne de infrumusetare, la care se adauga ingrediente organice si botanice ce surprind puterea vindecatoare a plantelor. In salonul Vivien Kondor este folosita metoda SPA Ayuverda, cea mai cunoscuta tehnica terapeutica din India, veche de peste 3000 de ani. Un masaj care favorizeaza eliminarea toxinelor din organism, combate stresul, depresia si creste capacitatea de concentrare.

Sedinte de yoga in salonul Vivien Kondor, sustinute de trainerul indian Avisek Majumdar

Citește și:

Avem nevoie de calmarea gandurilor printr-o combinatie de tehnici de respiratie si pozitii corporale. Yoga La Vivien Kondor este sustinuta de Avisek Majumdar, un trainer indian care poate reda corpului nostru energia si optimismul de care are nevoie.

Avisek Majumdar: “Alaturi de echilibru si uniune, yoga clasica mai poate fi definita si ca „stiinta si filosofia accelerarii evolutiei umane“. Daca este practicata cu regularitate, yoga ne ajuta sa evoluam intr-o maniera naturala si graduala. Functionarea diferitelor facultati fizice si mentale este imbunatatita cu ajutorul diferitelor practici. Yoga devine astfel un proces de autoimputernicire cu optimism, energie, sanatate, astfel incat sa putem infrunta provocarile de zi cu zi intr-o maniera mai relaxata si echilibrata.”
Avisek Majumdar a studiat yoga la traditionala Scoala Bihar de Yoga din India. Este un profesor certificat de Yoga din Sivananda, Ashram, Kerala, India. Detine o diploma pentru masaj ayurvedic de la Centrul International de Yoga Vendanta, Kerala si curs de prim ajutor la Ambulanta St John, New Delhi.

Citește și:

Salonul Vivien Kondor a creat propria linie de produse cosmetic profesionale

Lacurile de unghii Vivien Kondor create la Milano, se regasesc deja in salon si pe piata cosmeticelor profesionale. Sunt disponibile in 41 de nuante, usor de adaptat oricarei cerinte. Din aceasta gama nu lipseste nici lacul transparent care fixeaza oja si ofera rezistenta culorii.

www.vivienkondor.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.