Setari Cookie-uri

Experimenteaza bucataria asiatica la tine acasa cu Shan'shi

Maresi Foodbroker anunta extinderea gamei asiatice si un numar de 19 produse in sortiment.

comunicat de presa

Cultura asiatica te cucereste cat ai zice ni hao (n.r ce faci?)! La fel de captivanta este si bucataria Orientului Indepartat prin contrastele, diversitatea si exotismul preparatelor culinare. Pentru a inlesni calatoria gusturilor peste mari si tari, dar si pentru a gati simplu si rapid chiar la tine acasa, Maresi Foodbroker, distribuitorul produselor Shan’shi in Romania, anunta extinderea gamei asiatice si un numar de 19 produse in sortiment. Produsele se pot gasi la raft in Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, Profi si Selgros.

Fie ca vrei sa recreezi felul de mancare preferat din bucatariile chinezeasca, thailandeza, indoneziana sau japoneza, fie ca doresti sa aduci un element de noutate unei retete clasice sau pur si simplu vrei sa gatesti ceva rapid si gustos, pentru orice ocazie, cu gama variata de produse Shan’shi totul e la indemana! Poti alege dintr-o gama diversa de ingrediente: sosuri/paste picante si condimentate, mirodenii exotice, muguri de bambus, lapte de cocos, mango chutney, paste wok pre-fierte, paste din orez, orez, amestec de legume asiatice, sosuri aromatice semi-preparate, etc.

Citește și:

Gateste foarte simplu, foarte asiatic!

Pastele de orez sunt extrem de populare in Thailanda. Sunt paste din orez si apa. Pad thai este preparatul national al Thailandei.

Paste wok pre-fierte sunt paste din grau dur, nu necesita fierbere. Se adauga direct in wok!
Specialitate din China.

Sushi este un preparat tipic japonez cu orez, peste si/sau legume. Orezul Sushi este un sortiment de orez cu boabe mai scurte, orez mai lipicios si umed decat orezul cu bob lung. Specialitate din Japonia.

Orezul este un ingredient care nu poate lipsi din bucataria asiatica. Orezul Wok este orez Basmati - orez cu bob lung Specialitate din China.

maresi shan'shi

Shan’shi Chop Suey este un amestec din diverse tipuri de legume (muguri de fasole, ciuperci Mu-Err, ardei rosu si verde, morcovi). Traditia in bucataria chinezeasca este sa se puna valoare pe legume ca si ingredient. Specialitate din China.

Citește și:

Mugurii de bambus au un gust pronuntat si proaspat si se folosesc la supe si diverse preparate cu carne si legume in wok, dar si pentru salate. Specialitate din China.

Peste carnea de pui sau de vita prajita in wok alaturi de alte legume, adauga un plic de sos aromatic Japan Teriyaki, Sweet China sau Thai Red Curry. Ca garnitura se potriveste perfect Orez Wok Shan’shi si Paste Orez Shan’shi!

Sos chili dulce este perfect pentru pachetele de primavara, pentru peste si pentru fructe de mare. Specialitate din China.

Sos chili Thai este combinatia gustoasa dintre chili rosu iute si usturoi. Perfect pentru pui si preparate la gratar. Specialitate din Thailanda.

Sos Wok este un sos pe baza de soia si se distinge prin usturoi si ghimbir. Se foloseste la preparate pregatite in wok. Specialitate din Thailanda.

Laptele de cocos este un ingredient indispensabil in bucataria thailandeza. Obtinut din pulpa fructelor de cocos proaspete se potriveste perfect la sosuri si supe. Specialitate din Thailanda.

Citește și:

Shan'shi Condiment pentru Wok aduce foarte simplu diversitatea aromelor asiatice preparatelor pregatite in wok. Amestecul special din coriandru, lemongrass, chili, usturoi si combinatia deosebita a lor este perfecta pentru bucataria asiatica: preparate cu peste, carne, legume, in supe si in diferite sosuri. Specialitate din China.

Shan’shi Chili este uscat si tocat, pentru a intari astfel aroma si iutimea. Gustul este fructat, dar picant. In Asia chili se pun in diferite paste (pasta curry) si sosuri (sos chili). Chili confera preparatelor la wok, carnii, pestelui, dar si legumelor prajite o iutime placuta pana la una intensiva - in functie de dozaj. Specialitate din Thailanda.

Urechi de lemn (ciuperci Mu-Err) sunt cunoscute sub diferite nume: urechea lui Iuda, ciuperca neagra sau ciuperca urechi norisor. Urechiile de lemn sunt un ingredient principal pentru pachetele de primavara. Specialitate din China.

Citește și:

Asadar, cu ingredientele Shan'shi nu savurezi doar meniuri asiatice, ci te cufunzi in stilul de viata si bucuria de a trai tipic asiatic!

Pentru informatii despre produse si pentru a descoperi retete asiatice, accesati www.shan-shi.com.

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.