Setari Cookie-uri

adidas prezinta Ultra BOOST, cel mai performant pantof pentru alergare

adidas a creat Ultra BOOST folosind tehnologia 3D a programului ARAMIS, si masuratori exacte pentru a crea forma optima, ce ofera o experienta adaptata perfect pentru alergare.

Comunicat de presa

adidas marcheaza un moment important prin revolutia Energy Running si prezinta Ultra BOOST, cel mai performant pantof pentru alergare de pana acum. Intr-o locatie unica din New-York, Yohan Blake, David Villa si Sammy Watkins, impreuna cu o echipa formata din atleti de top, si-au luat cel mai mare angajament si au jurat loialitate revolutiei, in timp ce sute de martori din intreaga lume au fost prezenti la dezvaluirea Ultra BOOST.

Atletii participanti si invitatii au putut experimenta in timp real performanta Ultra BOOST prin demonstratii de ultima generatie, folosind sistemul ARAMIS, utilizat de cele mai prestigiaose instututii ca NASA, Boeing si Audi in testele de impact, pentru a studia vibratiile si pentru testele de anduranta.

adidas a creat Ultra BOOST folosind tehnologia 3D a programului ARAMIS, si masuratori exacte pentru a crea forma optima, ce ofera o experienta adaptata perfect pentru alergare.

Citește și:

Ultra BOOST se ajusteaza intuitiv la modul in care fiecare persoana alearga si ofera retur de energie prin tehnologia BOOST, suport de neegalat si confort de-a lungul a sute de kilometri in medii foarte variate.

"Pentru a raspunde nevoii lansate de atletii din intreaga lume, pentru mai multa energie, ne-am propus sa cream cel mai performant pantof pentru alergare si am reusit sa ne atingem scopul cu Ultra BOOST", a declarat Eric Liedtke, membru in Comitetul Executiv adidas.

adidas a redefinit standardul performantei in aceasta industrie cu noul BOOST si va continua sa fie pionierul revolutiei Energy Running, alaturi de cei care vor indrazni sa ni se alature.

RETUR DE ENERGIE
Ultra BOOST beneficiaza de 20 la suta mai mult material de amortizare BOOST, cel mai performant material din industria alergarii, si elimina materialul traditionalul EVA, utilizat pentru taloneta, oferind astfel un contact direct pentru a reda cea mai precisa notiune a returului de energie. Realizat din mii de capsule, BOOST ofera o performanta de lunga durata pentru sute de kilometri, in orice conditii.

Citește și:

CONFORT ADAPTABIL
Pentru a complementa returul de energie de neegalat de la BOOST, Ultra BOOST are in plus o tehnologie de noua generatie, PRIMEKNIT, dezvoltata pentru a atinge cele mai inalte cote ale confortului si stilului.

Atunci cand alergam, laba piciorului se poate mari in latime cu peste 10 mm. Atunci cand aceasta expansiune nu este permisa, poate provoca un disconfort sever, cauzand astfel rani si basici. Spre deosebire de alte tehnologii inovatoare, carateristica de baza a PRIMEKNIT, utilizata pentru Ultra BOOST, ofera confort in punctele care se dilata si se muleaza atat cat este nevoie in zonele care necesita acest lucru.

Tehnologiile utilizate pentru Ultra BOOST au fost alese astfel incat sa fie complementare, asigurand totodata flexibilitate, design si o experienta de neuitat,” a declarant Ben Herath, Vice Presedinte al departamentului de Design in cadrul adidas Running.
Cu toate ca am dus inovatia la un alt nivel, pantoful Ultra BOOST a fost gandit sa aiba un design la fel de bun pe cat este de performant.

Citește și:

INVALUIT IN ENERGIE
Una dintre cele mai performante caracteristici ale pantofului Ultra BOOST este talpa Strech Web, care se adapteaza si se muleaza in functie de modul in care calca piciorul si tipul de miscare din fiecare moment. Design-ul materialului perforat imbraca si maximixeaza energia pe care pantoful o ofera, fara a restrictiona performanta. Talpa Strech Web are un design unic ce se imbina perfect cu designul realizat din capsule al pantofului BOOST.

SUPORT SUPERIOR
Ultra BOOST beneficiaza de o noua constructie pentru zona calcaiului, care ajuta ca miscarea piciorului sa nu solicite tendonul lui Ahile. O rama exterioara, ce urmareste conturul calcaiului, sustine piciorul si ajusteaza inaltimea tendonului lui Ahile. Noile branturile, extrem de usoare, se muleaza pe forma piciorului si ofera mai mult confort.

Citește și:

Ultra BOOST se mandreste cu noul sistem cu dubla densitate, TORSION, ce este incastrat in baza pantofului. Acest sistem faciliteaza miscarea singulara dintre calcai si zona frontala a piciorului, pentru mai multa stabilitate, si asigura mai mult control cu fiecare pas.

Cea mai buna experienta de alergare te asteapta cu Ultra BOOST pe www.adidas.com/ultraboost. Ultra BOOST va fi disponibil in magazinele adidas incepand cu 25 februarie.

Alatura-te experientei de alergare lansate de adidas Energy urmarind @adidasrunning pe Twitter sau Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.