Setari Cookie-uri

Recreaza-ti frumusetea naturala cu Plasmolifting!

Plasmolifting - solutia care permite declansarea procesului natural de intinerire a pielii.

comunicat de presa

Vrei ca tenul tau sa recapete stralucirea si vitalitatea din tinerete? Solutia este Plasmolifting, o procedura revitalizanta injectabila, care permite declansarea procesului natural de intinerire a pielii pacientului, facand-o sa functioneze ca in tinerete.

Avand la baza plasma trombocitara proprie concentrata, care este un „elixir natural al tineretii ”, continand factori de crestere intr-o concentratie mare, precum si enzime, proteine, aminoacizi, vitamine in combinatie naturala, plasma injectata in pielea pacientului are beneficii deosebite.

Astfel, normalizeaza respiratia tisulara, reda echilibrul hidric, conduce la ‚trezirea’ fibroblastelor, potentiand totodata si procesul de sintetizare a colagenului, elastinei si substantei intercelulare.

Citește și:

Dupa o astfel de procedura se activeaza sistemul de protectie al epidermei, se accelereaza procesele de vindecare si cicatrizare, impiedicand imbatranirea. Cu alte cuvinte, Plasmolifting™ inseamna ingineria tesuturilor!” ne-a povestit Artemisia Nicolau Gorea, consultant anti-aging si fondatoarea Boutique Medical Spa.

Plasmolifting™ este o metoda eficienta, care ajuta la solutionarea concomitenta a cateva probleme estetice ale pacientului: imbunatatirea culorii si texturii pielii, sporirea elasticitatii, netezirea tenului, reducerea ridurilor.

Plasmolifting™ este o metoda universala, utilizata pentru solutionarea unei multitudini de probleme de natura estetica , cum ar fi:

- Tratamentul modificarilor de varsta ale pielii (cronoimbatranire)
- Fotoimbatranirea
- Tratamentul pigmentatiei excesive
- Profilaxia si tratamentul acneei si postacneei
- Ingrijirea pielii sensibile, „stresate”
- Profilaxia si tratamentul celulitei
- Tratamentul alopeciei si a caderii parului

Citește și:

Mai multe detaliii gasiti pe www.boutiquemed.ro

Vizionare placuta


Kudika
23 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.