Setari Cookie-uri

Epilarea definitiva recomandata de Dr. Oz

"Epilarea definitiva cu Gentle Max Pro este de departe cea mai buna solutie de fotoepilare. Este tratamentul care da cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp si cu sanse minime de reaparitie a firelor de par nedorite", conchide chirurgul plastician Renert Gard.

Comunicat de presa

Binecunoscutul realizator tv, Dr. Oz este preocupat nu numai de sanatatea femeilor, ci si de frumusetea lor. Pentru asta recomanda epilarea definitiva cu Gentle Max Pro, laserul care distruge firul de par de la radacina, protejand pielea din jurul zonei in care se lucreaza.

"Dupa prima sedinta de fotoepilare cu Gentle Max Pro 50% din parul nedorit este distrus", explica Dr. Oz.
In Romania, acest tip de tratament este realizat in Clinica Dr. Renert Gad,acolo unde mergedestul de des Teo Trandafir. "Pe langa rezultatele foarte bune pe care le are in general acest tratament, epilarea definitiva cu Gentle Max Pro este recomandata si celor care au un pigment deschis, care este de obicei mai rezistent in tratamentul cu fotoepilare", explica chirurgul plastician Renert Gad. "Epilarea definitiva cu Gentle Max Pro este de departe cea mai buna solutie de fotoepilare. Este tratamentul care da cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp si cu sanse minime de reaparitie a firelor de par nedorite", conchide chirurgul plastician.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Februarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.