Comunicat de presa

Pizza cu piele de porc, aroma de fum si alte bazaconii

Medie? Mai bine mare: la Pizza Hut Delivery ai doua retete noi si pizza mare la un pret special
Bucuresti, 24 februarie 2014. Pizza Hut Delivery vine cu o noua oferta pentru fanii brandului: pana pe 2 aprilie, acestia pot transforma orice pizza medie in pizza mare, pentru doar 5 lei in plus. Oferta este valabila de luni pana duminica, pentru pizzele pe blat Traditional, cel mai bine vandut blat din meniu, si cel Italian.

De asemenea, meniul Pizza Hut Delivery ofera, din acest an, doua retete noi: pizza Rodeo, o combinatie delicioasa de sos tomat, branza Mozarella, bacon, ciuperci si porumb, si pizza Carnivora, cu sos tomat, branza Mozarella, pui, sunca, pepperoni si bacon.

Pentru fiecare comanda transmisa de clienti, pizza este preparata pe loc, folosind ingrediente proaspete. Printre cele mai populare retete Pizza Hut Delivery in Romania se numara: Super Suprema, Quattro formaggi, Europeana, Roma si Taraneasca.

"In aceasta perioada, clientii nostri pot alege retetele preferate dintr-o gama variata sau pot incerca cele doua retete noi, la un pret foarte avantajos. Pizza mare din meniul nostru poate fi impartita de doua sau chiar trei persoane. Astfel, ea poate fi solutia rapida si gustoasa pentru o masa alaturi de colegi, prieteni sau familie, in orice moment al zilei", a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Oferta Pizza Hut Delivery este disponibila atat la livrare, cat si la ridicarea comenzilor din locatie. Pentru mai multe detalii intrati pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro si pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery Romania.

Oferta Italian Mix de la Pizza Hut Delivery aduce pofta de vacanta
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: