Singura cafea instant din Romania premiata de Institutul German DLG vine de la Doncafe

Singura cafea instant din Romania premiata de Institutul German DLG vine de la Doncafe

Institutul German pentru Calitate DLG a premiat cu aur cafeaua instant Doncafe ELITA si Doncafe SELECTED. Este pentru prima data cand o cafea instant din Romania obtine prestigiosul premiu si al treilea an consecutiv cand marca Doncafe este premiata de Institutul DLG.

comunicat de presa:

Institutul German pentru Calitate DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) evalueaza cafeaua strict, in functie de aspect, miros si aroma, gust si echilibru.

Pe langa premiile pentru cafeaua instant, Doncafé a castigat, anul acesta, aurul pentru calitate si pentru alte 4 sortimente de cafea: Doncafé 4 în 1, Doncafé Capuccino Classic, Doncafé Espresso Professional si Doncafé decaffeinated.

Campania de media si advertising Doncafé aduce premiul in atenția consumatorilor printr-un nou spot TV. Intra pe Doncafé.ro pentru a descoperi mai multe detalii despre cum a fost testata cafeaua Doncafé de catre expertii germani.

Ce este DLG?

Centrul de testare a alimentelor DLG este o renumita institutie germana, lider in evaluarea calitatii produselor care se pot vinde in Germania. DLG evalueaza anual 27.000 de produse alimentare si bauturi din intreaga lume. In cadrul evaluarii internationale a calitatii, cafeaua Doncafé a concurat cu zeci de specialitati de cafea, evaluate de experti in domeniul cafelei conform unor parametri stiintifici complecsi.

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri