Setari Cookie-uri

Singura cafea instant din Romania premiata de Institutul German DLG vine de la Doncafe

Institutul German pentru Calitate DLG a premiat cu aur cafeaua instant Doncafe ELITA si Doncafe SELECTED. Este pentru prima data cand o cafea instant din Romania obtine prestigiosul premiu si al treilea an consecutiv cand marca Doncafe este premiata de Institutul DLG.

comunicat de presa:

Institutul German pentru Calitate DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) evalueaza cafeaua strict, in functie de aspect, miros si aroma, gust si echilibru.

Pe langa premiile pentru cafeaua instant, Doncafé a castigat, anul acesta, aurul pentru calitate si pentru alte 4 sortimente de cafea: Doncafé 4 în 1, Doncafé Capuccino Classic, Doncafé Espresso Professional si Doncafé decaffeinated.

Campania de media si advertising Doncafé aduce premiul in atenția consumatorilor printr-un nou spot TV. Intra pe Doncafé.ro pentru a descoperi mai multe detalii despre cum a fost testata cafeaua Doncafé de catre expertii germani.

Ce este DLG?

Centrul de testare a alimentelor DLG este o renumita institutie germana, lider in evaluarea calitatii produselor care se pot vinde in Germania. DLG evalueaza anual 27.000 de produse alimentare si bauturi din intreaga lume. In cadrul evaluarii internationale a calitatii, cafeaua Doncafé a concurat cu zeci de specialitati de cafea, evaluate de experti in domeniul cafelei conform unor parametri stiintifici complecsi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.