Setari Cookie-uri

Stejarii Country Club organizeaza selectia pentru Scoala de Inot Camelia Potec, editia 2015

Stejarii Country Club organizeaza duminica, 15 martie a.c., incepand cu ora 10:00, etapa de selectie pentru Scoala de Inot Camelia Potec, dedicata copiilor pasionati de natatie.

Comunicat de presa


Atat procesul de selectie cat si cursurile ulterioare sunt puse gratuit la dispozitia juniorilor interesati.

"Stejarii Country Club continua seria de proiecte initiate in anul 2014 pentru sustinerea copiilor in vederea obtinerii de performante sportive, pregatind astfel o noua generatie de campioni la natatie", a declarat Mihai Popa, manager operational Stejarii Country Club.

Scopul evenimentului este acela de a identifica in randul micilor iubitori de inot, 60 de copii care au potential de a deveni campioni. Copiii vor fi examinati prin efectuarea unor exercitii fizice atat in apa, cat si pe uscat. Nu este necesar ca acestia sa stie sa inoate, ci doar sa nu aiba teama de apa. Stejarii Country Club va pune la dispozitia celor selectionati cursuri gratuite de inot cu instructori profesionisti, oferind conditii ce intrunesc standarde internationale. Antrenamentele vor avea loc in perioada martie - ecembrie 2015. Selectia si programul se vor desfasura sub indrumarea Cameliei Potec, Presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern.

Citește și:

"Este necesar sa investim permanent in tinerele talente ale tarii noastre, sa incurajam si sa sustinem copiii pasionati de natatie pentru a obtine performante. Apreciez si sustin initiativa Stejarii Country Club privind toate programele sportive gratuite pe care le desfasoara pentru copii, acordandu-le astfel sansa de a evolua", a declarat Camelia Potec.

In anul 2014, Stejarii Country Club a gazduit Concursul National de Inot "Camelia Potec. In cautarea viitorilor campioni" - eveniment care a reunit 260 de copii din 10 orase ale Romaniei alaturi de instructori si de membrii familiilor participantilor. Astfel, au fost selectati 24 de copii care au beneficiat gratuit de evaluare tehnica si psihologica, de echipamente si de un program specializat de instruire pe parcursul a doua cantonamente de pregatire organizate in cadrul clubului.

Citește și:

Selectia pentru Scoala de Inot Camelia Potec se adreseaza copiilor din Bucuresti si din judetul Ilfov, cu varste cuprinse intre 7 si 8 ani, care sunt incepatori in domeniul inotului si nu sunt legitimati la cursurile altor cluburi sportive.

Pentru inscriere, parintii copiilor trebuie sa trimita un set de informatii (detalii aici) la adresa inot@stejariicountryclub.ro pana joi, 12 martie 2015, in limita a 200 de persoane.

Pentru mai multe detalii despre selectie, poate fi apelat numarul de telefon 0740.036.603.
Mai multe informatii despre Stejarii Country Club pot fi accesate pe site-ul www.stejariicountryclub.ro si pe pagina de Facebook a complexului.

Sursa foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.