Wolford la moment aniversar: 65 de ani dedicati femeii

Wolford la moment aniversar: 65 de ani dedicati femeii

Wolford a ales luna femeii pentru celebrarea celor 65 de ani de existenta in cadrul unui eveniment aniversar dedicat eternului feminin.

Comunicat de presa

Wolford exprima esenta luxului pentru piele si a unui univers de atingeri de neuitat. In atmosfera de exclusive glam, pe muzica unor femei puternice, Wolford a expus produse care au marcat istoria industriei de fashion: primul ciorap toeless din lume, primul ciorap fara cusaturi din lume, primul body fara cusaturi din lume, inovatiile din categoria produselor de remodelare, precum si produse de lenjerie intima, cu design exclusiv si atemporal, pentru care Wolford a si primit distintia de cel mai bun furnizor din lume (UK Lingerie Awards).

Piesele iconice lansate cu ocazia aniversarii, Image String Body si Image Tights, au fost puse in valoare prin gratia a doua balerine care au interpretat un dans contemporan. Piesele surprind caracterul versatil al feminitatii, prin combinarea a doua opuse puternice si armonizarea lor, opac si transparent (precum ying si yang).

Campania vizuala aniversara poarta semnatura renumitului fotograf de moda, Mario Testino. Imaginile sale ajung la esenta unei feminitati emotive, cu incredere in sine, senzuala si estetica fiind in acelasi timp eleganta si provocatoare.

Wolford a dus o munca de pionierat in segmentul dresurilor si al lenjeriei, prin inovatii tehnologice si cercetare continua pentru a oferi femeilor cea mai buna calitate si un stil inconfundabil. Portofoliul Wolford cuprinde segmentul de legwear, lenjerie intima, accesorii, bodywear si ready to wear. Tehnologia inovatoare de tricotat, alaturi de creativitate designerilor continua sa fie punctele forte ale brandului, permitand companiei sa ocupe pozitia de lider.

Wolford este un sinonim pentru calitate si lux accesibil pentru piele, acum ca si in trecut.

Parteneri eveniment: MAC cosmetics, Minelli Boutique, Moet Chandon, Moscot.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri