Setari Cookie-uri

Chic Ville lanseaza o noua colectie de decoratiuni pentru masa de Paste

Peste 350 de noi decoratiuni in colectia de Paste si primavara Chic Ville, disponibile in magazine.

comunicat de presa:

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, introduce o gama noua de decoratiuni tematice care vor transforma masa clasica intr-un adevarat ambient festiv.

Incepand cu aceasta luna, Chic Ville introduce in toate magazinele sale noua colectie de decoratiuni de primavara si de Paste, formata din peste 350 de piese destinate decorarii casei in aceasta perioada, printre acestea regasindu-se obiecte de sticla, ceramica, obiecte pentru servirea mesei, textile, plante decorative, cat si o serie de cutii deosebite, special create pentru pastrarea dulciurilor si a altor bunatati.

Decoratiunile vor fi disponibile atat in magazine, cat si in cadrul shop-ului online si vor include accesorii pentru amenajarea mesei de Paste in forme si decoruri specifice acestei sarbatori, dintre cele mai neasteptate, de la oua decorative din ceramica, servetele cu iepurasi si pana la coronite cu oua decorative colorate”, a declarat Marius Serbanescu, Director de Achizitii al Chic Ville.

Citește și:

Cu ajutorul designerilor Chic Ville, in fiecare magazin vor exista sugestii de tipuri de interioare si mese festive, care vor reda spiritul Sarbatorilor Pascale. In functie de preferinte, clientii vor putea opta pentru fete de mese tesute fara rival in Italia, vase de ceramica decorate manual, carafe sau decantoare. Vedetele incontestabile ale meselor de Paste sunt platourile si suporturile etajate, care prin materialul din care sunt facute, dimensiune si forma, transforma o masa obisnuita intr-un adevarat spectacol.

Arta mesei in 4 stiluri: Cottage Easter, Fancy Easter, La Vie en Rose si Romantic Easter

Potrivit companiei, cand vine vorba de amenajarea mesei de Paste, nu se mai pot face deosebiri intre ce cauta romanii si trendurile europene. „Existenta in mod constant in magazinele noastre a ultimelor trenduri si colectii, inca din primul moment al aparitiei lor, duce, in mod cert, la aceeasi informare si aceleasi preferinte, si pe plan local, cat si in alte tari”, a mai spus Marius Serbanescu.

Citește și:

Acesta a subliniat ca Chic Ville recomanda, in acest an, patru stiluri deosebite de amenajare a mesei de Paste care, cu siguranta, vor aduce o nota deosebita si vor inveseli atmosfera.

Primul dintre stilurile propuse de Chic Ville este Cottage Easter, inspirat parca din Sarbatorile de demult. Acesta aduce in prim plan tesaturi deosebite, in special din in, in nuante calde, care amintesc de casa bunicii. Lemnul este unul dintre elementele cheie al stilului Cottage Easter, iar sfesnicele sau tavile din acest material nu trebuie sa lipseasca. Pentru a sparge usoara monotonie data de nuantele naturii, stilul propus de Chic Ville cuprinde si decoratiuni in culori vii, precum oua din ceramica galbena.

Pentru adeptii stilului clasic, Chic Ville propune modelul de amenajare Fancy Easter, ce pune accent pe culori puternice insa inspira o eleganta fara margini. Verdele este culoarea vedeta, insa daca ne gandim la texturi observam metale cu aspect pretios, cristal si ceramica deosebita. Intr-un astfel de stil nu are cum sa lipseasca un aranjament floral deosebit si nici un decantor de vin, care par sa incununeze atmosfera de sarbatoare.

Citește și:

Un alt stil propus de designerii Chic Ville este La vie en Rose, stil care debordeaza de veselie. Adresandu-se persoanelor pline de viata, acest stil aduce accente de culoare precum roz sau lila si propune folosirea de aranjamente florale la fel de vesele. Nu lipsesc insa decoratiunile deosebite, jucause, precum pahare de cristal, mici lumanari parfumate sau oua de Paste stilizate. La vie en Rose indeamna, cu siguranta, la visare si la relaxare!

Ultimul stil propus de Chic Ville se adreseaza romanticilor incurabili, de aici obtinand si numele Romantic Easter. Dintr-un astfel de stil nu au cum sa lipseasca imprimeurile florare in nuante calde si nici buchetele de trandafiri. Vesela parca alinta orice privire pe care o arunci peste masa datorita nuantelor cuminti de lila. Nu lipsesc nici scaunele comode, tapitate, care indeamna la relaxare.

Citește și:

Idei inedite de cadouri de Paste

In aceasta perioada, Chic Ville remarca faptul ca barbatii devin la fel de interesati de cadouri precum femeile, numarul acestora crescand semnificativ. Spre deosebire de doamne, cei mai multi dintre acestia au solicitari certe pe un articol, intrucat partenerele lor isi aleg in prealabil obiectele dorite.

Pentru a veni in intampinarea celor care au in plan oferirea unor cadouri de efect, Chic Ville pune la dispozitie, atat in magazine, cat si pe site, o gama larga de pachete speciale. In functie de destinatar, clientii vor putea alege cadouri clasice, romantice, vintage sau chiar rustice.

Pentru acest sezon, Chic Ville recomanda seturile de ceai sau cafea, in diverse combinatii, binevenite oricui, oricand, iar pentru doamnele si domnisoarele ale caror mese festive sunt intodeauna insotite de un aranajament floral, se poate opta pentru diverse vaze si suporturi de flori, care dau charm oricaror incaperi. De altfel, pentru o nota mai personala, un cadou special l-ar putea reprezenta una dintre multitudinea de variante de rame foto, disponibile in oferta Chic Ville.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.