Setari Cookie-uri

H&M LANSEAZA ASTAZI IN ROMANIA MAGAZINUL ONLINE

INAUGURAREA MAGAZINULUI ONLINE VA COMPLETA OFERTA H&M PENTRU CLIENTII DIN ROMANIA

Comunicat de presa

Compania H&M, H&M Hennes & Mauritz AB, este incantata sa anunte lansarea mult asteptata a magazinului sau online. Inaugurarea va avea loc in data de 26 martie 2015 si va surprinde placut prin oferta bogata de produse.

Astfel, in plus fata de articolele vestimentare, accesoriile in tendinte pentru femei, barbati, adolescenti, copii si decoratiunile interioare, prin noul canal de vanzare, clientii H&M din Romania vor avea sansa de a achizitiona on-line, produsele lor preferate din departamentul H&M Cosmetics. Mai mult, clientii vor beneficia, de asemenea, de oferte exclusive pentru cumparaturile realizate prin magazinul online.

"Suntem incantati sa anuntam lansarea magazinului H&M online in Romania", declara Ralf Wein, Country Manager H&M Romania. "Este un pas important in ceea ce priveste dezvoltarea ofertelor noastre si extinderea prezentei H&M Romania pe mai multe canale de vanzare. Pe langa cele 38 de magazine, clientii H&M din Romania beneficiaza acum, o data cu lansarea magazinului online, de o experienta de cumparaturi completa, atat prin extinderea cu un nou canal de vanzare, cat si prin completarea si imbogatirea gamei de produse oferite. In plus, prin lansarea magazinului online H&M in Romania, conceptul de moda si calitate la cel mai bun pret va fi accesibil tuturor clientilor din intreaga tara."

Citește și:

Pentru a marca lansarea magazinului online, H&M a pregatit pana la finalul lunii martie, o serie de oferte fantastice, precum articole selectionate incepand cu pretul de 19,90 lei sau livrarea gratuita a produselor pana in data de 19 Aprilie 2015.

Cumparaturile prin magazinul online www.hm.com completeaza experienta oferita de H&M. Astfel, clientii nostri se pot bucura de ultimele colectii si se pot inspira din sectiunea "H&M Life". De asemenea, ei se pot inscrie pe site pentru a afla ultimele stiri din moda si pentru a beneficia de lansari si oferte exclusive, interactionand totodata cu H&M si ceilalti clienti, prin intermediul social media. Tot ceea ce apreciaza romanii pasionati de moda, va fi acum accesibil cu un singur click, din orice punct al Romaniei

foto interior: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.