Setari Cookie-uri

Cool School, ateliere de comunicare pentru copii si adolescenti

Cool School deschide seria atelierelor de comunicare, dedicate copiilor si adolescentilor, sub forma unui curs care se desfasoara pe durata a 10 saptamani. Instrumente de lucru sunt interactiunea cu ceilalti si explorarea propriului eu, prin exercitii si jocuri interactive.

comunicat de presa:

Cool School este gandit ca un laborator de copilarit, un loc de antrenament al imaginatiei copilului, al increderii in sine si al curajului de a se exprima liber si argumentat si se adreseaza copiilor si adolescentilor cu varste cuprinse intre 10-18 ani. La Cool School, copiii invata sa comunice si sa relationeze cu ceilalti in diferite situatiisi au la dispozitie mijloacele si mediul necesare pentru a-si consolida increderea in sine,pentru a descoperi bucuria de a-si face noi prieteni si de a se putea baza pe ei ulterior.

Cursul se desfasoara sub indrumarea lui Vlad Oancea, actor cu experienta atat in practica spectacolului cat si in ceea ce priveste lucrul cu copiii.

Absolvent al UNATC, Vlad povesteste: ,,Inainte de teatru, am fost student doi ani la Drept. Dupa terminarea facultatii de teatru mi-am dat seama ca fiecare om, si mai cu seama fiecare copil, ar trebui sa faca cel putin un curs de drept civil si unul de teatru. Drept civil pentru ca la 14 ani primim drept de semnatura, dar nimeni nu ne si explica ce semnam, iar teatru sau exercitiul teatral, pentru ca toti ar trebui sa putem deschide o usa, sa dam buna ziua si sa conversam, fara sa ni se para un antrenament cu haltere. Se spune, printre adulti, ca atunci cand ajungi in impas cu tine insuti e bine sa te intorci la copilul din tine, sau mai bine zis, la copilul care ai fost. Deci, se pare, ca noi, adultii, stim ca cele mai intelepte persoane din lume sunt copiii. La Cool School nu ne propunem sa descoperim talente sau sa-i pregatim pe copii pentru o meserie viitoare. Ne dorim sa ii ajutam sa fie mai constienti de atuurile lor, sa comunice mai bine si cu mai multa incredere atat intre ei cat si cu noi, restul… adultii. Copiii au multe de spus, sa-i ascultam!

Citește și:

Cursul Cool School are ca motor de functionare jocuri si exercitii ce nu intamplator tin de sfera teatrului, insa extinde joaca de-a cuvintele pana la capat si elimina presiunea obtinerii unei note la final.

Aprecierile le vor da parintii care-si vor vedea copiii vioi, bucurosi, cu prieteni noi si cu acea sclipire jucausa in ochi specifica lor cand fac un lucru de care sunt mandri.

Acesta se desfasoara sub forma a 10 ateliere saptamanale (2 ore-atelier), pe grupe de varsta, 10-14 ani si 15-18 ani, cu minimum 6 participanti fiecare. La final, cursul se incheie cu o reprezentatie, pusa in scena de copii, in fata parintilor, bunicilor si a prietenilor.

Periodic, Cool School organizeaza ore demonstrative, la finalul carora vor avea loc sesiuni cu intrebari, din partea copiilor si a parintilor, si raspunsuri, din partea organizatorilor. Doritorii se pot inscrie mai departe in calatoria celor 10 ateliere de comunicare.

Citește și:

Pentru mai multe informatii si inscrieri:
Cool School
Mail: contact@cool-school.ro
Telefon: 058.099.142/ 0735.247.800
Facebook: https://www.facebook.com/ateliereCoolSchool

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.