Setari Cookie-uri

Revolutia continua

Climachill - tricoul care reduce temperatura corpului, acum disponibil si in culoarea neagra.

Comunicat de presa

adidas lanseaza astazi campania "Uncontrol Yourself", destinata gamei de produse Climachill, pentru sezonul primavara/vara 2015.

Campania ii are ca ambasadori pe campioana tenisului, Simona Halep, vedeta fotbalului, Gareth Bale, jucatorul de baschet, Jeremy Lin si renumita atleta, Octavious Freeman. Campania de comunicare va fi declinta in ATL, BTL, mediu digital si activitati de PR la nivel global.

Atunci cand vorbim despre performanta, fiecare grad poate face diferenta. De aceea, noua gama de produse Climachill le asigura sportivilor conditiile optime pentru a performa, chiar si la temperaturi ridicate, printr-un design de ultima generatie si materiale speciale, care reduc temperatura corpului.

Campania prezinta evolutia gamei Climachill, lansate in 2014, si lanseaza tricoul negru creat special pentru antrenamente intense. Acesta are un design unic, ce avantajeaza orice silueta, si este prevazut cu cea mai avansata tehnologie active-cooling din industria de profil.

Citește și:

Datorita functiei revolutionare de racire instantanee, a gradului ridicat de permeabilitate si a capacitatii superioare de transfer de caldura si umezeala, tricoul mentine temperatura corpului la un nivel optim chiar si la temperaturi foarte ridicate. Acesta le permite atletilor sa se antreneze mai intens, sa alerge mai mult si sa isi pastreze concentrarea pentru o performanta mai buna atat la antrenamente, cat si in timpul competitiilor.

Pentru prima data in industrie s-au folosit sfere 3D de aluminiu, pozitionate strategic pe zona spatelui si a cefei, ce reprezinta zonele care se incalzesc cel mai repede si ofera o senzatie imediata de racorire.

Materialul din micro fibra al echipamentului permite pielii sa respire si indeparteaza umezeala de la nivelul pielii. Revolutionarele fire plate SubZero, care au in compozitie titan, ajuta la maximizarea suprafetei de contact cu pielea si permite corpului sa elibereze mai multa caldura si sa asigure o senzatie de racorire.

Citește și:

Membrul echipei de fotbal Real Madrid FC, Gareth Bale, castigator Champions League, a primit cu incantare noua colectie Climachill:

"Mutarea din Marea Britanie in Spania a fost o calatorie captivanta pentru mine din toate punctele de vedere: am descoperit o tara noua, cu limba, cultura si temperaturi diferite, precum si un club de fotbal extraordinar. Urmaresc sa imi mentin performanta la un nivel ridicat antrenandu-ma intens in fiecare zi si impingandu-mi limitele tot mai mult. adidas este intotdeauna orientat catre nevoile sportivilor si lanseaza constant inovatii tehnologice avansate: tehnologia de racire ma ajuta prin reglarea temperaturii corpului si eliminarea excesului de umezeala, contribuind astfel la imbunatatirea performatei. Pentru mine, atat aspectul estetic, cat si performanta sunt extrem de importante in alegerea unui produs, iar noul tricou negru este exemplul perfect in acest sens."

Citește și:

Simona Halep, numarul 3 in topul WTA, s-a bucurat de lanasarea celui mai nou produs al gamei Climachill:

"Sa joci in condintii extreme poate fi foarte solicitant, atat din punct de vedere mental cat si psihic. Am nevoie sa port un echipament care sa ma ajute sa ma concentrez mai bine in timpul antrenamentelor si al competitiilor. In special in turnee ca Melbourne sau Miami, am nevoie de un echipament care sa imi mentina sub control temperatura corpului. Noul tricou negru este un must-have in garderoba de sport a oricarei femei, asa cum este si rochia neagra, care este mereu potrivita oricarei iesiri in oras. Imi place pentru ca imi avantajeaza silueta si arata bine atat pe teren cat si in afara acestuia."

Dr. Maarten Hupperets, Director al departamentului Future Sport Science din cadrul adidas explica de ce este important sa fim atenti la temperatura corpului pe perioada antrenamentului:

Citește și:

"Activitatea in medii cu temperaturi ridicate actioneaza direct asupra sistemului de termoreglare. Organismul uman are capacitatea de a mentine temperatura corpului la 37°C. In urma unui antrenament, pe masura ce metabolismul creste si produce mai multa caldura, temperatura corpului poate creste cu pana la 3°C atunci cand corpul este expus la temperaturi ridicate.
Pentru a mentine o temperatura stabila, corpul va depune un efort pentru a elimina caldura in exces. Gama Climachill a fost riguros testata, in camera noastra - Clima, construita special pentru astfel de teste, in care temperatura se ridica pana la 50 de grade Celsius, tocmai pentru a putea determina care este procedeul optim pentru a facilita racirea corpului.
Suntem increzatori ca inovatia noastra si cel mai racoros tricou ii va ajuta pe sportivii de toate nivelurile sa isi mentina temperatura optima pentru a reusi sa performeze la cel mai inalt nivel
."

Citește și:

Produsele Climachill includ: echipament pentru antrenament, alergare, fotbal, tenis, cislism si activitati in aer liber - Tricouri, bluze si pantaloni scurti sunt disponibile acum incepand de la 168 si 228 de lei.

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.