comunicat de presa

Tehnici de relaxare: Există o tehnică japoneză pentru a scăpa de stres în câteva minute

Semineul Fire Line Automatic 2 model E a fost adaptat nevoilor clientilor nostri, nu doar din punct de vedere financiar, ci si pentru a le oferi confort si momente de relaxare. Fire Line Automatic 2 model E functioneaza usor si rapid si asigura confortul si siguranta in timpul folosirii. Acest nou model este prevazut cu un panou de control ascuns, pentru reglarea intensitatii flacarii si a consumului optim de combustibil.

semineu planika

De asemenea, biosemineul Fire Line Automatic 2 model E are numerosi senzori de siguranta, care informeaza utilizatorul despre functionarea dispozitivului. Datorita ventilatoarelor incorporate nu este necesara nicio alta ventilatie, semineul fiind pus in functiune prin apasarea unui singur buton de pe panoul de control. Daca semineul este in functiune, deschiderea clapei de admisie nu este permisa. Dispozitivul are la baza tehnologia BEV, ceea ce inseamna ca functioneaza fara fum, miros sau cenusa.

Planika a imbinat mai multe elemente intr-un singur produs, oferind acum posibilitatea achizitionarii unui semineu Fire Line Automatic 2 model E incorporat. In acest fel, utilizatorii se pot bucura de o serie de idei inovative care sa-i ajute sa creeze un design casei dupa bunul plac.

O locuinta cu stil ! Semineele Modern Line de la Planika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: