Setari Cookie-uri

Semineu Planika Fire Line Automatic 2 model E - confort si momente de relaxare

Va doriti sa petreceti momente de relaxare alaturi de cei dragi si sa va bucurati de confortul propriului camin? Biosemineul Fire Line Automatic 2 model E este exact ceea ce cautati!

comunicat de presa

Semineul Fire Line Automatic 2 model E a fost adaptat nevoilor clientilor nostri, nu doar din punct de vedere financiar, ci si pentru a le oferi confort si momente de relaxare. Fire Line Automatic 2 model E functioneaza usor si rapid si asigura confortul si siguranta in timpul folosirii. Acest nou model este prevazut cu un panou de control ascuns, pentru reglarea intensitatii flacarii si a consumului optim de combustibil.

semineu planika

De asemenea, biosemineul Fire Line Automatic 2 model E are numerosi senzori de siguranta, care informeaza utilizatorul despre functionarea dispozitivului. Datorita ventilatoarelor incorporate nu este necesara nicio alta ventilatie, semineul fiind pus in functiune prin apasarea unui singur buton de pe panoul de control. Daca semineul este in functiune, deschiderea clapei de admisie nu este permisa. Dispozitivul are la baza tehnologia BEV, ceea ce inseamna ca functioneaza fara fum, miros sau cenusa.

Citește și:

Planika a imbinat mai multe elemente intr-un singur produs, oferind acum posibilitatea achizitionarii unui semineu Fire Line Automatic 2 model E incorporat. In acest fel, utilizatorii se pot bucura de o serie de idei inovative care sa-i ajute sa creeze un design casei dupa bunul plac.

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.