Setari Cookie-uri

Noua colectie VOGUE EYEWEAR

Adriana Lima, uluitorul supermodel brazilian, face uitat dorul de vara in noua campanie pentru Vogue Eyewear realizata in Buzios, Brazilia.

IN VOGUE

VO 2896S
Originali si seducatori, acesti ochelari din nailon prezinta linii delicate si elegante, fiind ideali pentru femeia aflata in cautarea celor mai avangardiste accesorii. Dintre caracteristici, detaliile sunt cele care fac din acest model unul perfect pentru gusturile si stilul femeii contemporane. Partea frontala din nailon cu forma rectangulara, lata, acorda o nota clasica, jucausa, in tendinte si eleganta de a fi in voga, unui model care prezinta totodata un design proaspat si modern. Acest model include o gama larga de culori proaspete, de la negru si havana inchis pana la nuante mate de violet, albastru si verde. De asemenea, noile lentile reflectorizante fac ca acesti ochelari sa fie in ton cu tendintele.

VO 2937
Acesti ochelari, a caror forma aminteste de cea a ochilor de pisica sunt moderni si emana fermitate, cu mici detalii metalice pe brate. Perfecti pentru un look plin de culoare si proaspat, dar in acelasi timp fermecator, ornamentele metalice fac ca aceste rame sa fie unice, atragand toate privirile. Nuanta de albastru stralucitor este extrem de moderna si indrazneata, fiind potrivita pentru o femeie tanara, lipsita de griji. Disponibili si in nuante de negru, violet inchis, havana maro si in versiunea tipic asiatica.

Citește și:

CASUAL CHIC

VO 2971S
Acesti ochelari de soare se incadreaza perfect in cele mai recente tendinte si sunt ideali pentru femeile care doresc sa adauge o nota ultra-fermecatoare stilului lor. Forma sofisticata Phantos, de culoarea visinei coapte, este adusa la viata de bratele decorate in 4 culori diferite (culoarea piersicii, albastru deschis, bordo si roz pudra) inspirate de un model geometric. Jucaus si senin, coloritul se desprinde de partea frontala monocroma, facamd ca acesti ochelari sa fie plini de viata si unici. Un look casual perfect pentru femeile care adora sa poarte noi forme. Pe langa bordo inchis, gama de culori include albastru inchis, negru, havana inchis, maro si versiunea transparenta. Disponibili si in versiunea tipic asiatica.

VO 2911
Un model de ochelari de vedere din acetat care se distinge printr-un profil usor rectangular, pus in evidenta de detalii neasteptate, cu adevarat fermecatoare. Conceputi pentru o femeie tanara, cu un stil versatil, aflata in cautarea unui look feminin si mereu in tendinte, acesti ochelari prezinta un motiv tridimensional de impletitura pe brate, remarcandu-se si prin finisajul stralucitor din interiorul partii frontale, pentru un look sofisticat si modern. Acesti ochelari permit o adaptare perfecta si sunt disponibili in nuanta clasica si versatila de negru, sau intr-o gama de culori capabila sa scoata in evidenta o personalitate vioaie si jucausa: maro/maro stralucitor, violet/violet stralucitor, verde petrol/verde stralucitor, rosu inchis/rosu inchis stralucitor.

Citește și:

TIMELESS


VO 2943SB
Acesti ochelari de soare imbina o atitudine absolut clasica, cu o nota mai moderna gratie detaliilor rafinate de pe brate. Fiecare este decorat cu un mic ornament compus din cinci cristale alungite si un sir de cristale rotunde, care adauga o eleganta fara varsta acestei piese. Perfecti pentru femeile care doresc un look rafinat cu o nota magnetica, stralucitoare. Pe langa culoarea elegantei clasice, negru, acesti ochelari sunt disponibili si in havana maro, precum si in combinatii de maro in exterior si roz transparent in interior, violet inchis in exterior si lila transparent in interior si culoarea agudei in exterior si albastru transparent in interior.

VO 2910B
Avand o forma cu totul unica, neregulata intr-un mod placut si indrazneata, acest model de ochelari de vedere se distinge prin nuante transparente si o structura complexa, care reflecta chintesenta stralucitoare a luminii, emanand o eleganta fara varsta. Rafinamentul sporeste prin detaliul Treasure Knot, versiunea moderna a motivului Vogue Eyewear, Timeless , o structura metalica care iese in relief, pusa in valoare de aplicatiile cu ELEMENTE SWAROVSKI© pe toate colturile exterioare. Materialele din care sunt realizate partea frontala din acetat usor transparenta si bratele rotunjite din acetat adauga mai multa eleganta si modernitate design-ului, care se remarca printr-o gama surprinzatoare de culori. Disponibili in versiunea tipic asiatica, gama de culori a acestor ochelari include negru si urmatoarele combinatii de culori: visiniu transparent pentru partea frontala si rosu inchis pentru brate, havana inchis pentru partea frontala si maro pentru brate, gri transparent/violet pentru partea frontala si gri pentru brate, verde pin transparent pentru partea frontala si negru pentru brate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.