Setari Cookie-uri

Sport pentru corp frumos si sanatos

Cum alegem antrenamentul potrivit pentru noi? Care sunt exercitiile de fitness care ni se potrivesc?

Comunicat de presa

Ce mancam inainte si dupa antrenamente? Cum alegem antrenamentul potrivit pentru noi? Care sunt exercitiile de fitness care ni se potrivesc? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care le primesc cel mai des si sunt milioane de femei care au aceleasi dileme cand vine vorba despre sport si alimentatie. De aceea, reiau cu fiecare ocazie raspunsurile la aceste intrebari si incerc sa ofer informatii noi, la zi, despre felul in care progreseaza stiinta din spatele antrenamentelor si stilului de viata sanatos.

Asa ca am acceptat cu bucurie sa ma intorc in cadrul conferintei "Traieste frumos" organizata de Andreea Raicu si sa vorbesc despre "Sport pentru un corp frumos si sanatos" astfel incat informatiile pe care le ofer si pe care tu le primesti sa te ajute sa iti creezi un stil de viata care sa iti fie pe plac si util in acelasi timp, fara sa faci sacrificii in ceea ce priveste timpul sau bugetul.

Citește și:

Sunt un om care crede in politica pasilor marunti si in toti acesti ani in care am fost antrenor, consilier si coach am vazut, cu ochii mei, ca atunci cand incercam sa repetam un comportament pozitiv pentru noi intr-un timp cat mai lung si-ntr-o maniera constanta, apar si rezultatele pe care ni le dorim.

Astfel, te astept marti, 21 aprilie, de la ora 18.30, la Connect Hub (Blvd. Dacia 99, Bucuresti) sa-ti impartasesc toate cunostintele mele despre o viata cumpatata, pozitiva si binevoitoare. Costul unui bilet de participare este 65 lei, iar achizitionarea lui se face in avans.
Pentru informatii suplimentare, puteti scrie la conferinte@andreearaicu.ro.

Abia astept sa ne intalnim!

foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.