Setari Cookie-uri

Compania IKEA lanseaza chiftelutele suedeze vegetariene

Clientii restaurantelor magazinelor IKEA vor putea incerca noile chiftelute vegetariene GRÖNSAKSBULLAR. Deoarece contin doar ingrediente vegetale, noile produse au un impact mult mai mic asupra mediului inconjurator, dat de o amprenta de carbon mult mai redusa.

Comunicat de presa

Lansarea chiftelutelor vegetariene reprezinta primul pas in extinderea meniului cu produse mai sustenabile si o initiativa ce reflecta viziunea companiei IKEA de a crea o viata de zi cu zi mai buna pentru cei mai multi oameni.

"Vom continua sa servim produse alimentare delicioase, oferind gustul traditional suedez la preturi accesibile si, in acelasi timp, vom acorda atentie sporita aspectelor importante pentru consumatori: sanatatea si sustenabilitatea. Avem planuri mari si suntem abia la inceputul drumului nostru in aceasta directie. Sunt mandru ca facem acest prim pas de a servi chiftelute vegetariene," a declarat Michael La Cour, Managing Director IKEA Food Services AB.

Noile chiftelute vegetariene GRÖNSAKSBULLAR sunt o alternativa foarte buna pentru indragitele chiftelute cu carne, avand un gust bogat datorat bucatilor mari de legume si un nivel ridicat de proteine potrivit pentru masa principala a zilei. Chiftelutele vegetariene GRÖNSAKSBULLAR sunt disponibile in restaurantul magazinului IKEA din Bucuresti incepand de astazi, 8 aprilie, la pretul de 8 lei pentru 10 chiftelute, 10,5 lei pentru 15 chiftelute si 13 lei pentru 20 chiftelute. Chiftelutele vegetariene sunt insotite de garnitura de cous cous.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.