Setari Cookie-uri

Bonux celebreaza femeile desteptarete din Romania

"Nu conteaza cat de putin ai, ci cat de mult stii sa faci din ce ai!"

Comunicat de presa

Bonux celebreaza inventivitatea Desteptaretelor, femeile din Romania care gasesc solutii istete si descurcarete in orice situatie. Pentru a-si arata aprecierea fata de aceste femei, Bonux a creat o platforma integrata care include canalul de youtube Desteptaretele, pagina de facebook Desteptaretele si Desteptarete.ro - locul in care toate femeile desteptarete isi pot impartasi povestile de viata, pot inspira alte femei sau isi pot gasi inspiratia!

Prima desteptareata din Romania sarbatorita de Bonux este Elena, o femeie incredibila care a reusit sa dea unei perioade grea din viata ei un curs pozitiv.

Cine sunt Desteptaretele?


Desteptaretele sunt femeile care gasesc intotdeauna o solutie pentru orice problema. Femeile care transforma putinul pe care il au in mult si frumos. Femeile care au curajul sa viseze si sa-si transforme visele in realitate.

Citește și:

Platforma Desteptarete.ro


Desteptarete.ro este o platforma dedicata femeilor care sunt extraordinare in viata de zi cu zi, nu pentru ca fac lucruri nemaiintalnite, ci pentru ca gasesc solutii istete si descurcarete in orice situatie.

Platforma Desteptarete.ro este modul prin care Bonux iti spune cat de minunata esti si iti arata ca eforturile tale nu trec neobservate. Desteptarete.ro este locul in care iti poti gasi inspiratia si poti inspira la randul tau. Este platforma care celebreaza femeile desteptarete din Romania!

Prima desteptareata din Romania sarbatorita de Bonux este Elena, o femeie incredibila care a reusit sa dea unei perioade grea din viata ei un curs pozitiv. Afla-i povestea aici.

Daca si tu esti una dintre femeile care gasesc solutii istete in orice situatie, intra pe Desteptarete.ro, impartaseste-ne povestea ta si poti fi urmatoarea noastra Desteptareata!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.