Setari Cookie-uri

Duo exploziv: Sofia Vergara si Reese Witherspoon pornesc intr-o "Urmarire periculoasa"

In "Urmarire periculoasa", Ofiterul Cooper, o politista crispata si care face lucrurile ca la carte (Reese Witherspoon), incearca sa o protejeze de un sef al drogurilor pe Daniella Rivera (Sofia Vergara), o vaduva sexy si prietenoasa, pe masura ce alearga impreuna prin Texas, fiind urmarite de politisti corupti si criminali profesionisti.

comunicat de presa:

Filmul „Hot Pursuit / Urmarire periculoasa” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 8 mai 2015. Biletele pot fi deja rezervate sau achizitionate, in cinematografele partenere.

Rigidul ofiter Cooper (Reese Witherspoon) este onorata si incantata deopotriva sa i se atribuie sarcina aparent simpla de a o escorta pe Daniella Riva (Sofía Vergara), sotia unui cap al mafiei, prin Texas, unde Daniella si sotul ei vor depune marturie impotriva unui mare distribuitor de droguri. Este o zi rara in afara sectiei de politie, iar micuta politista extrem de entuziasta promite sa nu il dezamageasca pe capitan. Dupa ce a castigat deja distinctia nefericita ca orice actiune a ei sa nu se termine cu bine, ea este hotarata ca de aceasta data sa nu o dea in bara in binecunoscutul stil „Cooper”.

Citește și:

Cu toate acestea, la intalnirea cu dinamica doamna Riva – o frumusete columbiana cu forme si cu opinii la fel de puternice precum accentul ei – este foarte clar ca acest lucru nu va fi floare la ureche. Si inainte de a putea chiar conveni asupra a ce pantofi cu toc Daniella poate sa isi impacheteze pentru drum, politistii si domnul Riva sunt omorati intr-o ambuscada, iar frumoasa Daniella ramane vaduva. Astfel, calatoria aparent usoara a celor doua fete, de la San Antonio spre Dallas, se transforma intr-o cursa contracronometru de tipul „fugi pentru viata ta”... printr-o multime de gloante care zboara!

Anne Fletcher, regizoare de comedie cu o experienta indelungata, declara: „Este un cuplu ciudat de femei moderne, un fel de comedie a unei altfel de prietenii feminine, cu Reese Witherspoon care interpreteaza rolul jumatatii salbatice si nebune din film si Sofía Vergara care interpreteaza barbatul heterosexual – sau, in acest caz, femeia. Dar politista jucata de Reese este atat de normala incat pare putin nebuna, iar sotia trofeu a unui mafiot interpretata de Sofía este mult mai descurcareata decat pare”.

Citește și:

Atat Witherspoon, cat si Vergara nu interpreteaza doar aceste roluri in „Urmarire Periculoasa”, ci au si calitatea de producator, respectiv producator executiv al filmului.

„Am fost interesata de regizarea acestui film pentru ca imi place foarte mult de Reese si de Sofía”, continua Fletcher. „Am inteles instinctiv oportunitatea vizuala pentru comedie in asocierea lor fizica si am simtit stralucirea chimiei dintre ele, despre care stiam ca va fi cu siguranta acolo. Punerea celor doua impreuna mi s-a parut o alegere foarte amuzanta”. Povestea a fost si pentru cele doua actrite foarte interesanta, acestea dandu-si seama de posibilitatile comice in a lucra impreuna, chiar daca ele nu se cunoscusera pana atunci.

Witherspoon afirma, „Sofía este atat de interesant de urmarit si are un simt incredibil de sincronizare comica si adaptabilitate. Reprezentam o nepotrivire completa din punct de vedere fizic; a fost clar pentru mine in momentul in care ne-am intalnit ca vom face o pereche buna, pentru ca nu numai ca am avut o legatura excelenta, dar ea este atat de inalta si de bine proportionata, iar eu sunt atat mica, incat este o situatie amuzanta. Stiam ca ne puteam juca cu aceste aspecte.”

Citește și:

„Am vrut sa fac acest rol pentru ca mi-am dorit sa lucrez cu Reese”, spune Vergara. „M-am gandit ca o sa facem o combinatie buna, modul in care sunt eu si felul ei de a fi si tot ceea ce puteam aduce impreuna in realizarea acestui film. A fost, de asemenea, si prima data cand am fost un producator executiv pentru un film, iar Reese are deja experienta in acest domeniu, asa ca m-am gandit ca ar fi frumos pentru mine sa lucrez cu ea si din acest motiv.”

Desi actiunea filmului „Urmarire periculoasa” are loc in San Antonio si Dallas si pe drumul dintre cele doua destinatii, filmarea a fost realizata in intregime in New Orleans. In calitate de producator, modul in care orasul poreclit Big Easy arata a facut ca filmarea acolo sa fie o alegere usoara pentru Witherspoon.

„Iubesc New Orleans”, afirma ea. „Mancarea este atat de buna, poate prea buna. Echipa cu care am lucrat a fost extraordinara, iar oamenii sunt atat de prietenosi. Fiind o fata din Sud, este intotdeauna frumos sa te intorci in locuri familiare”.

Citește și:

Cu toate acestea, designerul de productie Nelson Coates a stiut ca diferentele de teren dintre Texas si Louisiana vor reprezenta o provocare. „Intreaga actiune are loc in Texas, unde am trait o buna parte din copilaria mea, asa ca am fost imediat atras de diverse elemente din scenariu”, adauga el. „Dar am fost preocupati de cantitatea mare de apa care este in jurul orasului New Orleans. Am gasit mai multe locuri incredibile de pe partea de nord a lacului Pontchartrain, cu cai si spatii extinse, care de fapt aratau ca estul Texasului”.

Pentru a reprezenta aspectul fiecarei opriri de-a lungul drumului, Coates a marcat fiecare pas al calatoriei pe o harta a Texas-ului. „Am stabilit ca in cazul in care personajele ar urma un anumit drum, ele ar ajunge la o anumita intersectie, si iata ce semne ar fi acolo, si asa mai departe, pentru a avea o cartografiere reala a locurilor in care cele doua actrite ar merge. La un moment dat, am fost chiar capabili sa recream un panou de la un fost parc de distractii situat in centrul orasului Texas care s-a inchis cu ani in urma”.

Citește și:

Filmul este regizat de Anne Fletcher („The Proposal”), dupa un scenariu scris de David Feeney (seria TV „New Girl”) & John Quintance (seria TV „Ben & Kate”) si Dana Fox („What Happens in Vegas”) & Katherine Silberman (seria TV „Ben & Kate”).

Vizionare placuta


Kudika
8 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.