Setari Cookie-uri

Maroccanoil tratament duo Home & Away

Moroccanoil Treatment, un instrument all-in-one, de hidratare, styling si finisaj, se absoarbe instant pentru a crea o stralucire luminoasa si perfectiune luxurianta si catifelata pentru adevarate rezultate de transformare.

Comunicat de presa

Indiferent daca iti place sa calatoresti in jurul lumii sau preferi o zi de relaxare tip spa acasa, poti avea un par stralucitor si minunat cu Editia Limitata, oriunde Moroccanoil Home & Away Treatment Duo. Fiind un produs inovativ si initiator, Tratamentul Moroccanoil a revolutionat categoria de ingrijire luxurianta a parului si, inca de atunci, a devenit un produs principal cunoscut mondial pentru stilistii covorului rosu, lista celor mai cunoscute celebritati a acestora si industria hair-styling-ului de la Fashion Week din toata lumea. Tratamentul Home & Away Treatment Duo vine cu o candela parfumata de dimensiuni mici marca Moroccanoil, ce rasfata simturile si creeaza o evadare Mediteraneana in casa ta.

Moroccanoil Treatment, un instrument all-in-one, de hidratare, styling si finisaj, se absoarbe instant pentru a crea o stralucire luminoasa si perfectiune luxurianta si catifelata pentru adevarate rezultate de transformare. Avand formula bogata in ulei de argan a brand-ului, Moroccanoil Treatment intareste, de asemenea, firul de par, imbunatateste elasticitatea si formeaza un strat protector contra daunelor din mediu, lasand parul frumos intr-un mod natural si sinatos, de la radacina la varf. Moroccanoil Treatment Light are aceleasi rezultate remarcabile ca originalul, dar intr-o consistenta mai light, care este ideala pentru parul fin si vopsit in culori deschise.

Citește și:

Fiind perfect pentru toate tipurile de par, Moroccanoil Treatment Home & Away Duos:
• Ofera baza esentiala pentru styling
• Transforma, fortifica si protejeaza parul de la radacina la varf
• Ofera o stralucire vizibila si luxurianta
• Revitalizeaza firele fara viata
• Imbunatateste flexibilitatea hidtratand si descurcand firele de par
• Reduce timpul de uscare

CUM SE UTILIZEAZA:
• Folositi o cantitate cat o moneda de Moroccanoil Treatment pe parul proaspat spalat, pieptanati-l, dupa care uscati-l si aranjati-l ca de obicei. De asemenea, poate fi folosit si pentru a reimprospata parul uscat sau pentru a elimina electrizarea din timpul zilei.
• Moroccanoil Treatment poate fi utilizat pentru a proteja parul inainte de procese chimice, inclusiv vopsirea sau tratamente de relaxare. Inainte de orice proces, aplicati 2-3 pumps (5 ml) direct pe parul uscat si introduceti produsul in par prin masaj.

Citește și:

Produsele Moroccanoil® sunt disponibile exclusiv in magazinele Top Line si saloanele selectionate.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.