Setari Cookie-uri

Rimmel prezinta Oh My Gloss!

Neasteptat! Buzele devin nebunesc de stralucitoare!

Comunicat de presa

Rimmel London prezinta Oh My Gloss! un luciu de buze de lunga durata de care buzele tale se vor indragosti! Bucura-te de efectul puternic ce confera buzelor pana la 6 ore de luciu. Straluceste!

Brandul tau preferat a depasit inca o data limitele efectului de stralucire prin adaugarea unor noi ingrediente: uleiul de argan si o doza puternica de vitamina E. Buzele tale vor fi hidratate instant! In plus, noua formula este completata de tehnologia Rimmel pentru stralucire de lunga durata, ce ofera un neasteptat efect de luciu 3D. Un gloss de ultima generatie, usor si nelipicios, ce le va multumi chiar si pe cele mai critice iubitoare ale luciului de buze. Culori proaspete, incredibile, stralucire de lunga durata si hidratare puternica, iti vei iubi buzele…iar buzele tale te vor iubi si ele!

Straluceste intreaga zi si intreaga noapte cu 6 nuante in culori pure, luminescente. Alege culoarea preferata dintr-o paleta atractiva de roz, trandafiriu, rosu si nude. A alege ce sa porti va fi cu adevarat o provocare! Rosul curajos Ooh La La#500? incantatorul roz Glossaholic #150? movul delicios Snog #330 ce iti va pregati buzele pentru a fi sarutate? Go Gloss or Go Home #530 sau nuanta coral care va fura toate privirile? OH MY GLOSS!, pe care sa o alegi?

Citește și:

Sticluta unica Oh My Gloss te va face sa strigi de bucurie! Sticluta translucida, cocheta si jucausa, este inchisa cu ajutorul unui capac negru-lucios, decorat cu logo-ul Rimmel. Trebuie neaparat sa il ai!

Pregateste-ti buzele pentru vara cu ajutorul celui mai straucitor lip gloss. Oh My Gloss! Lipgloss de la Rimmel va fi aliatul tau pentru un zambet plin de luciu si voluptate. Get the London look.

RIMMEL OH MY GLOSS!
DESCRIERE

Rimmel London prezinta noul Oh My Gloss!, un luciu cu adevarat rezistent, ce ofera stralucire de lunga durata. Atrage toate privirile prin culorile puternice, stralucire si usurinta de a-l purta. Get the London look.

• Oh My Gloss! ofera buzelor tale pana la 6 ore de culoare, stralucire, confort si hidratare
• Pentru prima oara, Rimmel adauga ulei de argan in formula unui lip gloss.
• Luciul de buze este imbogatit cu vitamina E
• Formula sa este completata de tehnologia Rimmel 'Gloss Lock' ce confera stralucire de lunga durata si efectul 3D.
• Confera o senzatie non-lipicioasa, placuta si usor de purtat

Citește și:

    Nuante: 6 nuante:

    ROZ Glossaholic #150

    MOV/TRANDAFIRIU Snog #330

    ROSU/CORAL Pin Up #190
    Ooh La La #500
    Go Gloss or Go Home #530

    NUDE Purrr…Glossy Cat #130

    Vizionare placuta


    Kudika
    15 Mai 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.