Setari Cookie-uri

Ai picioare obosite si ingreunate? Rasfata-le 100% natural

VivaNatura ofera acum in magazine naturiste doua solutii 100% naturale: balsam racoritor "Picioare Obosite" si crema Varicastan. Au si ceva ce atinge un pic sufletul - scrie pe ambalaj: "Facut cu drag in Romania".

Comunicat de presa

Sezonul estival este un prilej de bucurie pentru majoritatea dintre noi, insa toate acele calatorii, distractii, sporturi pe plaja sau in parc au un impact destul de dureros asupra picioarelor, care se pot umfla, aparand dureri si senzatii de ingreunare.

Astazi, 80% dintre oameni acuza dureri de picioare dupa o zi de munca.

VivaNatura ofera acum in magazine naturiste doua solutii 100% naturale: balsam racoritor "Picioare Obosite" si crema Varicastan. Au si ceva ce atinge un pic sufletul - scrie pe ambalaj: "Facut cu drag in Romania".

Balsamul racoritor Picioare Obosite cu eucalipt actioneaza asupra picioarelor si sistemului circulator periferic, avand efecte racoritoare, decongestionante si analgezice. Este recomandat pentru picioare inflamate, obosite, grele si pentru durerile musculare. Ingredientele active compozitie – ulei de eucalipt, menta, rozmarin, ceai verde etc. - au actiune antiinflamatoare, ajuta la tonifierea peretilor venosi si imbunatatesc circulatia periferica deficitara.

Citește și:

Crema de masaj Varicastan cu hamamelis si castan stimuleaza circulatia periferica deficitara si reduce inflamatia picioarelor, ameliorand suferinta produsa de varice. Crema pentru masaj Varicastan are efecte analgezice si decongestionante, avand efect de drenare si calmare a circulatiei sanguine, datorita ingredientelor active, cum ar fi: argintul, uleiurile presate la rece (nuca, masline, susan), uleiurile esentiale (spearmint, lavanda), extracte din plante (castan salbatic, salcie, ceai verde, hamamelis) si altele.
VivaNatura - eficient, natural, romanesc!

Mai multe detalii despre ingrijirea naturala a picioarelor gasiti pe www.vivanatura.ro

Vizionare placuta


Kudika
18 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.