Setari Cookie-uri

FF Group Romania a investit 500.000 Euro pentru deschiderea a trei spatii comerciale in Mega Mall Bucuresti

In ultimele sase luni, compania a inaugurat trei noi magazine Nike - in Shopping City Galati, Coresi Brasov si Mega Mall Bucuresti, precum si un magazin multibrand _kix si unul Folli Follie, ambele in Mega Mall Bucuresti.

Comunicat de presa

FF Group Romania, subsidiara a grupului international Folli Follie - Grecia, continua strategia de consolidare si extindere a retelei proprii de retail. Astfel compania a inaugurat trei noi magazine - Nike, Folli Follie si _kix - in centru comercial Mega Mall Bucuresti, in urma unei investitii de peste 500.000 Euro. Magazinul Nike este situat la etajul 1 al noului centru comercial, in timp ce _kix si Folli Follie sunt pozitionate la parter, suprafata comerciala totala a celor trei magazinie fiind de aproximativ 500 mp.

"Odata cu deschiderea celor trei noi magazine in partea de est a capitalei, indeplinim un obiectiv important, acela de a fi prezenti cat mai aproape de clientii nostri din aceasta zona a Bucurestiului. Clientii nostri se vor putea bucura de cele mai noi colectii Nike, cele mai cautate modele de sneakersi disponibile in magazinul _kix si de colectiile rafinate Folli Follie de bijuterii, ceasuri, genti si accesorii." Malina Soare - Marketing Manager FF Group Romania.

In ultimele sase luni, compania a inaugurat trei noi magazine Nike - in Shopping City Galati, Coresi Brasov si Mega Mall Bucuresti, precum si un magazin multibrand _kix si unul Folli Follie, ambele in Mega Mall Bucuresti. Intre obiectivele FF Group din 2015 se afla si deschiderea unui nou magazin collective in centrul Bucurestiului si lansarea unei platfome proprii de e-commerce.

FF Group Romania, distribuitor si retailer national de articole de sport si fashion este unul dintre jucatorii cei mai importanti din industria locala de fashion retail.

Compania detine o retea proprie de magazine exclusive Nike, Folli Follie si Calvin Klein Jeans, precum si magazinele multibrand collective si _kix, care ofera un portofoliu vast de marci de renume, modele si colectii apreciate la nivel international si magazine de tip outlet.

foto interior si prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.