Setari Cookie-uri

4 directii inspirationale in definirea stilului de viata de maine sustinute de Galaxy S6

In ritmul alert in care ne desfasuram activitatile zilnice tehnologia este cea care ne poate oferi accesul facil la tot ce este in jurul nostru.

Comunicat de presa

Samsung Electronics Romania incurajeaza dezvoltarea continua a stilului de viata de maine prin intermediul tehnologiei de top. Initiativa Lifestyle Transformation Journey, lansata pe plan local odata cu Galaxy S6, a avut ca scop sa ii inspire pe consumatori prin design, performanta, pasiune si momente de neuitat. Astfel, trei consumatori au plecat intr-o calatorie in jurul lumii alaturi de Cristian Onetiu, lifecoach, autor si antreprenor, pentru a-si descoperi stilul de maine in patru mari capitale ale lumii, Seul, Paris, Casablanca si Buenos Aires.

"Tehnologia are un rol tot mai mare in viata noastra, iar utilizatorii de device-uri smart nu se mai rezuma la folosirea acestora doar pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi. Isi doresc tot mai mult sa o utilizeze pentru a-si transforma stilul de viata. De aceea, am dezvoltat la nivel local platforma Lifestyle Designer, prin care ne dorim sa le oferim utilizatorilor experiente inspirationale care sa isi puna amprenta asupra propriului stil de viata. Sub aceasta umbrela a fost creata si campania Lifestyle Transformation Journey, alaturi de Galaxy S6", a spus Mihaela Stanoiu, Head of Corporate Marketing in cadrul Samsung Electronics Romania.

Citește și:

Care este rolul tehnologiei in definirea stilului nostru de viata si care sunt raspunsurile la provocarile de zi cu zi?

Cristian Onetiu este de parere ca directiile inspirationale oferite sunt menite sa genereze un mediu creativ in care fiecare sa isi poata gasi propriile solutii in cresterea personala si profesionala.

1. Defineste-ti un stil personal care sa te ajute sa-ti exprimi autentic imaginea de sine, calitatea vietii si atitudinea interioara

Uneori este greu sa ne pozitionam in mintea celor din jurul nostru intr-un mod in care sa ne inteleaga si mai ales sa ne placa. De cele mai multe ori nu este vorba doar despre abilitatile noastre de comunicare verbala, ci despre comunicarea nonverbala, care contribuie mult mai mult in mixul de informatii ce il transmitem. De aceea, este important sa gasesti stilul care te reprezinta cel mai bine, sa adopti acele elemente care te definesc si care pot de multe ori sa exprime mai bine ceea ce vrei sa transmiti intr-un dialog. Un consultant de stil vestimentar, un coach, o atentie mai mare asupra obiceiurilor, a atitudinilor neproductive, a accesorilor folosite sau pur si simplu un interes crescut fata de oamenii "model" pe care ii simti aproape de stilul tau, te vor ajuta sa iti construiesti un stil personal coerent si bine conturat.

Citește și:

Telefonul face parte din stilul nostru. De aceea, Galaxy S6 vine cu o noua linie de design, moderna si eleganta, imbinand metalul si sticla si oferind o gama de culori diverse precum White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (Galaxy S6) si Green Emerald (Galaxy S6 edge), pentru ca fiecare sa isi gaseasca modelul care il defineste cel mai bine.

2. Pune-ti in miscare pasiunea pentru a putea creste nivelul de energie, dinamica profesionala si conectarea cu cei dragi

Volumul de informatii pe care il primim astazi din mediul inconjurator este tot mai mare. Atunci cand aceasta suprainformare este mixata cu supraresponsabilizare si munca in exces apare fenomenul de blocaj in regenerare si reincarcare energetica. Cel mai simplu si eficient sfat pentru a-ti creste rapid nivelul de energie este sa iti pui in miscare pasiunea. Chiar daca vorbim de un hobby, de un mic rasfat nevinovat, de celebrarea unei mici reusite, ascultarea unei melodii preferate sau poate chiar de 5 minute de deconectare in felul tau preferat, stii acum ca ai acces rapid la sursa ta directa de reenergizare.

Citește și:

Telefonul poate fi de multe ori sursa ta de delectare sau modul prin care ai in permanenta acces la noutati si este important ca acesta sa tina pasul cu ritmul tau alert. Galaxy S6 se va adapta cu siguranta stilului tau de viata deoarece acesta se incarca foarte rapid, oferind aproximativ 4 ore de utilizare dupa doar 10 minute de incarcare.

3. Stai cat mai mult timp conectat in prezent pentru a creste personal si a te folosi de orice interactiune si experienta de viata

De mult ori atentia pe care o acordam problemelor din trecut sau grijilor pentru viitor ne fac sa ignoram prezentul, pierzand astfel intreaga minune a vietii, care se desfasoara simultan cu grijile noastre. Important este sa faci un efort constant si constient pentru a ramane cat mai mult timp conectat in prezent. Urmareste-ti gandurile, diminueaza importanta celor ce te scot din momentul prezent si vei simti imediat cum vei beneficia de o multitudine de ocazii de mirare si inspiratie ce te vor ajuta sa cresti personal din orice interactiune si experienta de viata.

Citește și:

Poti fi mai usor angrenat in prezent captand momente memorabile si clipe de inspiratie. Camerele foto principale si cele frontale cu care sunt echipate Galaxy S6 si Galaxy S6 edge sunt foarte rapide datorita functiei "Quick Launch" si ofera imagini clare, pentru a nu rata niciun moment important.

4. Plaseaza-te in mediul cu dinamica potrivita pentru a-ti putea creste rapiditatea de conectare sociala, performanta si auto-actualizarea

Cercul social, energia orasului, precum si tehnologia, toate ne influenteaza zilnic in productivitate si valorizarea potrivita a potentialului nostru. Daca iti doresti sa cresti aceste aspecte, este important sa te plasezi in mediul cu dinamica potrivita tie. Alege sa iti imparti timpul cu oameni pozitivi, alege-ti orasul de resedinta acolo unde simti ca iti ofera oportunitati potrivite viselor tale, foloseste tehnologie moderna care poate sa te ajute in timp real.

Citește și:

In ritmul alert in care ne desfasuram activitatile zilnice tehnologia este cea care ne poate oferi accesul facil la tot ce este in jurul nostru. Pentru ca telefonul este cel pe care ne bazam zi de zi, Galaxy S6 si S6 edge vin echipate cu procesoare de ultima generatie, care ne ofera performanta uimitoare si viteza imbunatatita.

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.