Setari Cookie-uri

KFC lanseaza noile American Bites, alaturi de CRBL

American Bites de la KFC sunt promovate in colaborare cu CRBL, artistul numarandu-se printre eroii urbani care savureaza gustul american in noul spot TV KFC. CRBL semneaza, de asemenea, coloana sonora a spotului TV.

Comunicat de presa

KFC lanseaza American Bites: Fillet Bites gata cufundate intr-unul din cele trei sosuri la alegere, in combinatii de gust specifice New York-ului, Floridei sau Californiei. Clientii pot alege din trei experiente americane delicioase: Florida sweet & sour, cu deja consacratul sos dulce-acrisor cu ardei gras si rosii, New York garlic, cu sos de iaurt cu usturoi si castraveti sau California hot, sos salsa cu rosii si ardei iute.

Fillet Bites sunt bucati de piept de pui taiate de mana si proaspat preparate in restaurant, crocante la exterior si fragede in interior, care vin acum in varianta cu sos adaugat, pentru un gust nou si intens. Noile American Bites au pretul de 11.50 lei, fiind disponibile si in varianta meniu, alaturi de o portie medie de cartofi prajiti si o racoritoare 0.4L, la pretul de 18,00 lei.

Citește și:

American Bites de la KFC sunt promovate in colaborare cu CRBL, artistul numarandu-se printre eroii urbani care savureaza gustul american in noul spot TV KFC. CRBL semneaza, de asemenea, coloana sonora a spotului TV.

"American Bites reinterpreteaza reteta clasica Fillet Bites, cu pui pe bune si trei sosuri foarte populare in zone emblematice ale Americii. Ne adresam, astfel, acelorasi eroi urbani in cautare de gusturi noi, care apreciaza KFC pentru autenticitatea produselor - de la gustul proaspat al puiului gatit in fiecare zi in restaurantele noastre, pana la retetele originale, cu cele 11 ingrediente secrete ale colonelului, iar acum cu trei sosuri delicioase, pentru toate gusturile", declara Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC Romania.

Noile produse sunt disponibile, pana la data de 9 iulie, in toate restaurantele KFC din tara. Pentru a afla mai multe despre ofertele din restaurante, va invitam pe pagina de Facebook KFC Romania.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    29 Mai 2015
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.