Better Travel -PRIMUL CURS PRACTIC DE TRAVEL SEARCH DIN ROMANIA

Better Travel -PRIMUL CURS PRACTIC DE TRAVEL SEARCH DIN ROMANIA

Miercuri, 10 iunie, incepand cu orele 19.00, va avea loc la Lugera Cafe Primul Curs Practic de Travel Search din Romania.

Comunicat de presa
Retail jobs

Intr-o vreme in care, conform statisticilor, peste 60% din concediile la nivel mondial se rezerva online, iar industria de travel devine din ce mai accesibila si celor care nu sunt neaparat experti in domeniu, turistii ajung in pozitia de a lua singuri decizii importante pentru reusita vacantelor lor. Tot conform statisticilor, durata de cautare a vacantelor se situeaza undeva peste 10 ore, timp in care sunt vizitate, in medie, intre 13 si 15 pagini diferite de internet.

Better Travel este un curs practic care se adreseaza celor carora le place sa-si caute singuri vacantele, oferindu-le, astfel solutii alternative prin care sa descopere metodele care le permit sa economiseasca timp si bani atunci cand "scotocesc" internetul in cautarea celor mai bune oferte.

Octav Tanase, saveyourholiday.com - Sub sloganul A journey to better travel. For better people lansam pe 10 iunie Better Travel, primul curs practic de travel search de la noi. Sunt doua ore pline de informatii pentru cei care isi petrec multe ore in fata calculatorului cautandu-si viitoarea vacanta. Venim cu multe solutii practice care sa le usureze cautarile: unde, cum si cand sa caute bilete de avion si cazari mai ieftine si mai bune, la ce sa fie atenti cand fac rezervarile, dar si care sunt capcanele de care sa se fereasca atunci cand inchiriaza o masina. Plus o sumedenie de destinatii inedite, unele mai aproape, unele ceva mai departe de noi, dar toate extrem de frumoase si, mai ales, ferite de valurile turismului de masa.

"Avem in pregatire si un produs asemanator, care se va adresa insa departamentelor de HR, aflate in cautare de cursuri inedite de dezvoltare personala in interesul angajatilor. Fie că percepem munca noastra ca pe o simplă slujbă, ca pe o carieră sau ca pe o profesie, nu putem nega faptul că activitatea pe care o desfășurăm la serviciu reprezintă o parte din noi înșine, o parte din viața noastră. Asa ca, dincolo de faptul cunoscut ca orice calatorie te transforma si iti deschide perspectivele, orice vacanta reusita a unui angajat va aduce oricarei companii beneficii cuantificabile. Caci un om care are vacante frumoase e un om fericit. Iar un angajat fericit este esential pentru orice companie", afirma Octav Tanase, manager project

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri