Setari Cookie-uri

4 semnale de alarma privind caderea parului

Este important sa le cunosti pentru a putea lua masuri cat mai repede posibil. Eduard Virag, Brand Ambassador Nioxin Romania, iti spune la ce trebuie sa fii atent.

Comunicat de presa

Pierderea sau subtierea parului nu este o problema de ignorat. Mai ales ca poate avea consecinte neplacute atat din punct de vedere fizic, cat si din punct de vedere psihic si emotional. Exista o serie de semne timpurii care te pun in garda in privinta acestei probleme. Este important sa le cunosti pentru a putea lua masuri cat mai repede posibil. Eduard Virag, Brand Ambassador Nioxin Romania, iti spune la ce trebuie sa fii atent.

1.Seboreea este o boala functionala a glandelor sebacee care determina producerea de sebum in exces. O supra- productie este un semn de avertizare in privinta unor dezechilibre hormonale care pe viitor pot conduce la pierderea parului.

2. Pierderea a mai mult de 100 de fire de par pe zi indica potentiale probleme privind subtierea podoabei capilare.

3. Par corporal in exces. In cazul domnilor este un semn care indica o rata crescuta de risc privind pierderea prematura a parului. Riscul este cu 50% mai mare in cazul barbatilor care au pieptul acoperit in totalitate de pilozitate, de 70% in cazul celor care au pe piept, pe umeri si pe spate si de 90% in cazul celor care au pe toata suprafata corpului.

Citește și:

4. Acneea este un indiciu pentru dezechilibre hormonale care de multe ori conduc la subtierea prematura a parului.

Eduard Virag, Brand Ambassador Nioxin Romania

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.