Setari Cookie-uri

Divertiland da startul noului sezon estival pe 12 iunie

Divertiland lanseaza pariul de peste 400.000 de clienti in trei sezoane si jumatate de operare.

comunicat de presa:

Divertiland, cel mai mare parc acvatic de distractii din Romania, localizat in vestul capitalei, in zona Militari, isi redeschide portile vineri, 12 iunie, incepand cu ora 10:00, marcand astfel inceputul celui de-al treilea sezon complet de operare. In acest an, Divertiland asteapta peste 130.000 de noi vizitatori, cu atractii incitante, servicii moderne si de calitate, dar si multe surprize, iar pana la finalul sezonului, cel mai mare parc de acvatic de distractii si-a planificat sa treaca pragul de 400.000 de clienti de la inaugurare.

“In momentul inagurarii Divertiland, ne-am stabilit ca si strategie sa devenim cel mai mare operator pe segmentul de leisure & entertainment din Romania, iar strategia noastra s-a concretizat prin operarea cu succes si rezultatele obtinute pe durata sezonului estival, in parcul de distractii acvatice, dar si in cadrul celui mai mare parc de distractii indoor, Divertiland Playland, inaugurat in iarna anului 2014. Aceasta pozitionare strategica, ca si operarea unor facilitati de entertainment pe toata durata anului ne-au permis sa ne extindem serviciile si sa ne formam o echipa dedicata, a carei experienta pe aceasta piata este unica. In continuare, ne uitam la viitorul segmentului de leisure si entertainment din Romania si continuam sa mizam pe oferirea unei experiente si calitati unice pe piata locala”, a declarat Adonis Lourezos, General Manager al Divertiland.

Citește și:

In sezonul 2015, Divertiland mizeaza pe experienta consumatorului si isi intampina clientii cu numeroase noutati, precum:
• Piscina incalzita pentru copii
• O noua zona de food corner, care include meniuri variate pentru toate gusturile si aduce preparate din bucataria internationala si salate in propunerile culinare
• Mai multe optiuni de activitati in aer liber, precum extinderea programului scolii de surfing, cursuri de yoga si SUP yoga, cursuri de inot pentru incepatori sau de perfectionare a stilului de inot

Divertiland aduce pe piata o oferta completa de petrecere a timpului liber, prin cele 22 de tobogane inedite pentru toate varstele, singura piscina cu valuri si unica plaja cu nisip din Bucuresti, zona speciala pentru copii, cu piscina incalzita, structura de tip Bungee Dome si multe altele.
O noutate a sezonului trecut a fost inaugurarea terenului de volei, cea mai intinsa suprafata de plaja din Bucuresti, de peste 8000 mp de nisip fin, intretinuta dupa cele mai inalte standarde internationale. Odata cu inaugurarea terenului de volei, Divertiland a devenit unica destinatie de vara all inclusive din zona metropolitana a Bucurestiului, unde se pot sustine meciuri de volei pe plaja, pentru jucatori amatori si profesionisti.

Citește și:

Preturile biletelor de acces la Divertiland pentru sezonul 2015 incep de la 40 de lei pentru adulti, in vreme ce copiii sub 3 ani beneficiaza de acces gratuit. Studentii, elevii si seniorii peste 60 de ani, ca si cei care doresc sa vina la Divertiland dupa programul de lucru normal, beneficiaza de preturi speciale la casierie. In acelasi timp, sistemul de vanzari de bilete online, confera acces la oferte speciale si exclusive.

Transportul public spre Divertiland va fi asigurat si anul acesta prin intermediul trenurilor CFR sau cu autobuzul 236, cu plecare de la statia de metrou Eroilor sau cu microbuzele puse la dispozitia vizitatorilor in mod gratuit, pe ruta metrou Preciziei, Pacii (zona Turbohale), Divertiland si retur.

Parcul are o capacitate de peste 5.000 de persoane pe zi, iar in interior se regasesc sezlonguri, umbrele si colaci. Multiplele optiuni culinare oferite de restaurantele si barurile din zona de food-court, spatiile generoase de parcare si serviciile auxiliare, completeaza experienta vizitatorilor Divertiland.

Citește și:

Doua aspecte carora managementul Divertiland le-a acordat permanent o deosebita atentie sunt calitatea si siguranta, oferite la standarde internationale in cadrul parcului. Divertiland ofera cea mai inalta calitate a apei din Bucuresti: sistemele de filtrare, recirculare si dezinfectare sunt create si implementate conform standardelor germane, cele mai stricte dintre standardele internationale din acest domeniu. De asemenea, siguranta reprezinta o prioritate la Divertiland - echipele noastre de salvamari, paza si protectie si asistenta medicala fiind mereu pregatite si prezente pentru confortul oaspetilor parcului.

Consumatorii isi pot achizitiona deja biletele de intrare sau abonamentele de sezon, in functie de preferinte. Atat biletele, cat si abonamentele sunt disponibile pe site-ul www.divertiland.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.