Setari Cookie-uri

Jimmy Choo, un nou brand in exclusivitate la The Place X

Vedetele colectiei sunt modelele Vanquish si Dario.

Comunicat de presa

Incepand din luna iunie, in concept store-ul The Place X este disponibila o selectie de pantofi Jimmy Choo din colectia de primavara-vara. Noile creatii semnate de celebrul brand imbina elemente tribale cu linii grafice si volume. Inspiratia etnica se intaneste cu designul geometric si cu elemente traditionale africane, lucrate manual.

Sandra Choi, directorul artistic Jimmy Choo, marturiseste ca s-a inspirat din opera artistei suedeze Hilma af Klint (1862-1944), care a creat printre primele picturi abstracte: "Am fost inpirata de paleta de culori a lui Klint si de influentele stiintifice din opera ei. Am avut un sentiment de descoperire, simtind liniste si eliberare in acelasi timp."



Selectia de pantofi Jimmy Choo de la The Place X este variata, de la cei mai frumosi pantofi stiletto la sandale wedges cu talpa din pluta, sandale cu toc cui sau pantofi cu varf ascutit si bareta la spate.

Citește și:

Vedetele colectiei sunt modelele Vanquish si Dario.

Sandalele Vanquish au curele din piele alba mixata cu piele de ponei cu print de zebra si toc de 10 cm.

Sandalele Dario sunt create din piele aurie si curele late din elastic, care creeaza un look dramatic. La spate au un mic siret auriu, inspirat de un corset. Tocul este tot de 10 cm.

Noii pantofi Jimmy Choo pot fi cumparati din concept store-ul The Place X (Calea Victoriei nr.83-85, Bucuresti), dar pot fi admirati si online, pe site-ul The Place X, in sectiunea E-showroom.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.